DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre og containere til lithium-batterier

Den potentielle fare ved forkert håndtering af litiumbatterier er meget stor. Dybdeafladning, brandudvikling, kemiske reaktioner og i værste fald eksplosion af batterier - hvert enkelt tilfælde udgør en fare for medarbejdere, virksomheden og miljøet. Betydelige økonomiske tab og produktionsnedbrud kan være resultatet. I over 30 år har vi været eksperter i sikker opbevaring af farlige medier og tilbyder den højeste brandbeskyttelse (op til REI 120). Vi hjælper dig gerne med at vælge den bedst egnede opbevaringsløsning til din virksomhed.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit lager til litiumbatterier

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit teknikrum til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af lithiumbatterier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00