DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

BESS POWER SAFE til lithium-ion-batterier

Det helt nye BESS (Battery Energy Storage System) med integreret lithium-ion teknologi yder et vigtigt bidrag til energiomstillingen. Opbevaringen af lithiumbatterier kræver en bevidst tilgang til risikoen for overbelastning (thermical runaway), hvilket er bevist gennem adskillige brande fra lithium-ion-batterier – også når de bliver opbevaret i stor skala. Samtidig kan sikkerhedshensyn i godkendelsesprocessen bremse den hurtige udbredelse af energilagringssystemer. Og netop derfor er Battery Energy Storage Systems en vigtig del af løsningen.

BESS Power Safe forener opbevaring og brandsikring i ét modulopbygget design. En verdenspremiere fra DENIOS, der nu fås i forskellige størrelser under serienavnet POWER SAFE. Du finder dem i alt fra små løsninger (144 kWh) til store energistationer (over 1 MWh).

Udforsk de forskellige størrelser og kapaciteter

BESS POWER SAFE – EFP 480

  • Til mellemstore forbrugsenheder
  • Maks. lagerkapacitet 480 kWh
  • Grundareal ca. 10 m²

BESS POWER SAFE – EFP 720

  • Til mellemstore forbrugsenheder
  • Maks. lagerkapacitet 720 kWh
  • Grundareal ca. 14 m²

BESS POWER SAFE – EFP 1120

  • Til enheder med højt strømforbrug
  • Maks. lagerkapacitet 1120 kWh
  • Grundareal ca. 22 m²

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Dit sikkerhedsbevis i godkendelsesprocessen

BESS POWER SAFE sikrer energiforsyningen og beskytter mennesker, miljø og ejendomme mod brandfare.

Med sin fremragende kvalitet, lange levetid og udvidelsesmuligheder opfylder BESS POWER SAFE de højeste krav inden for handel og industri. Og så er det et bevis på sikkerhed for godkendelsesmyndighederne. For POWER SAFE har en dobbelt rammekonstruktion, som er klassificeret med REI 90 brandbeskyttelse. Den kan derfor modstå en brand indefra eller udefra i 90 minutter og kan installeres uden sikkerhedsafstand fra bygninger. BESS POWER SAFE har European Technical Approval (ETA) og den tilhørende CE-mærkning. De giver derfor øget planlægnings- og retssikkerhed i forbindelse med landespecifikke godkendelsesprocedurer.

Vi anbefaler døgnovervågning af BESS, hvor talrige indvendige sensorer konstant holder øje med de vigtigste parametre: Er rumtemperaturen og luftfugtigheden i orden? Hvad er batterilagringsenhedens opladningsstatus? På den måde kan du holde øje med POWER SAFE's status døgnet rundt - og hvor som helst. Og hvis visse værdier ligger uden for standardområdet, slår systemet alarm og informerer dig - via e-mail eller sms direkte til din mobiltelefon. Kombinationen af den klassificerede brandbeskyttelse og permanent overvågning giver operatøren af dit lager tilstrækkeligt med tid til at reagere i tide og træffe de rette foranstaltninger.

Fremtidssikret energilagring

Topkvalitet, service og udvidelsesmuligheder sikrer en lang levetid.

Klassificeret brandbeskyttelse

BESS POWER SAFE kan modstå en brand indefra eller udefra i mindst 90 minutter.

Fremskyndet godkendelsesprocedure

Giver det sikkerhedsbevis, som myndighederne ofte kræver.

Installation uden sikkerhedsafstande

Kan installeres i nærheden af bygninger.

Alarmering i realtid (add-on)

Gør det muligt at reagere med det samme.

Lagr el på øknomisk vis med den rette strategi

Time of use

Spar omkostninger ved tarifafhængig brug af lagersystemet

For elkunder med variable priser er der penge at spare ved at forbruge, når priserne er lave. Men det er ikke altid muligt. Med vores BESS kan du minimere dit forbrug i den høje tarif betydeligt - og spare mange penge. Samtidig bidrager du til, at udnyttelsen af det offentlige elnet mere jævn og stabil.

Hvem er det fordelagtigt for?
Virksomheder med variable elpriser, den offentlige sektor, udbydere af nettjenester.

Begrænsning af spidsbelastning

Spar penge gennem lavere elpriser

Forbrugere med lastprofilmåling betaler primært for den anvendte effekt. Tidspunkterne med det højeste strømforbrug, dvs. spidsbelastningerne, er omkostningsrelevante. BESS kan frigive elektricitet under spidsbelastninger og reducere netforbruget. Det reducerer den tilsluttede belastning og kan spare tusindvis af kroner om året.

Hvem er det fordelagtigt for?
Virksomheder med stort elforbrug og måling af belastningsprofil. F.eks. hurtigladestationer, landbrug, værksteder, fremstillingsindustri.

Optimering af egetforbrug

Øg andelen af egetforbrug

Hvis soludbyttet er større end det aktuelle elforbrug, lagres overskuddet i BESS'et. Hvis soludbyttet ikke længere kan dække elbehovet, træder lagersystemet til og leverer den nødvendige elektricitet. Hvis det er tomt, trækkes elektriciteten fra nettet igen. Andelen af selvforbrug kan således øges til 80 % og mere.

Hvem er det fordelagtigt for?
Virksomheder med et solcelleanlæg eller et egnet tag. F.eks. vognmænd, landbrug, værksteder, fabrikker.

Multi-Use

Kombination af forskellige driftsstyringsstrategier

Multi-Use gør det muligt at kombinere driftsstyringsstrategier: f.eks. egetforbrugsoptimering (EVO), spidsbelastningsdækning (fysisk eller RLM) og brugstid (ToU). Et lagerområde kan defineres for de valgte applikationer i henhold til dine egne krav. For maksimal levetid og maksimal effektivitet.

Walk the talk: Sådan bruger vi BESS Power Safe

Ved vores hovedkvarter i Bad Oeynhasen har vi vores egen POWER SAFE tilkoblet nettet. Du er hjerteligt velkommen til at komme og se den. Vi viser dig gerne vores solcelleanlæg, som allerede dækker mere end 25 % af vores eget elbehov. Og så sikrer den, at vi udnytter strømmen endnu bedre.

Som prikken over i’et står den i vores coperate design. Du har også mulighed for at få din Power Safe i din virksomheds design. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00