DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Brandsikre containere

Med en brandsikker container fra DENIOS kan du opbevare dine brandfarlige væsker sikkert, effektivt og uden sikkerhedsafstande. De brandsikre containere er udstyret med en dobbelt rammekonstruktion, der sikrer 90 minutters brandbeskyttelse inde- og udefra (REI 90). Og på internationalt plan er det muligt at opnå en brandmodstand på op til 120 minutter – testet og certificeret som et komplet system. På den måde er du sikret den rette beskyttelse og får anerkendt dokumentation, som letter behandlingen ved godkendelsesmyndigheder og forsikringsselskaber.

Vælg mellem vores to typer brandsikre containere: Reolcontaineren til opbevaring af større mængder brandfarlige væsker eller vores walk-in-containere, hvor du både kan opbevare og håndtere dine væsker. Begge typer kan skræddersyes præcist til din virksomheds behov.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til din brandsikre container

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktsortiment til at indrette dit lager til farlige medier til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl. dit valgte udstyr. Og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkter skal vedligeholdes og udfører vedligeholdelsen pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Brandsikre containere fra DENIOS

Hvordan opbevarer du brandfarlige væsker sikkert?

Det kan få alvorlige konsekvenser, hvis brandfarlige væsker bliver opbevaret forkert – fx ukontrollerbare eksplosioner eller brande. Men med en brandsikker container kan du opbevare dine tromler, IBC palletanke, dunke og andre beholdere sikkert og tæt på produktionen. Helt uden de lovmæssige sikkerhedsafstande til andre bygninger.

I Danmark kræver forsikringsselskaber og lovgivningen 60 minutters brandbeskyttelse både indefra og udefra. Men vores brandsikre containere er certificeret med en brandbeskyttelse på hele 120 minutter, så du får den højeste beskyttelse.

Hvordan beskytter en brandsikker container din virksomhed ved brand?

Opstår der brand uden for containeren, holder brandbeskyttelsen ilden ude og væk fra dine brandfarlige væsker i mindst 120 minutter. Det giver brandvæsnet den nødvendige tid til at reagere. Bryder branden derimod ud indendørs, forhindrer containeren ilden i at slippe ud i virksomheden. På den måde har I tid til at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Testet og certificeret – hele containeren

Få den nødvendige sikkerhed, når du opbevarer brandfarlige væsker

Det er ikke nok at investere i en brandsikker container med brandsikre elementer til opbevaring af brandfarlige væsker. Hele produktet skal være brandhæmmende. DENIOS brandsikre containere er testet til fulde, valideret og certificeret som REI 120 i henhold til den gældende europæiske standard EN 13501-2.

For opstår der brand, skal samlingen af komponenterne kunne modstå ilden. Og svigter stabiliteten, vil branden kunne angribe taget, og containeren vil kollapse - også selvom hver enkelt komponent er certificeret. Derfor har vi fået testet vores brandsikre containere som helhed af et uafhængigt organ gennem brandtests, så du og dine medarbejdere kan være trygge ved beskyttelsen.

Hvilke organer har godkendt vores brandsikre containere?

  • Efectis France - REI 120 klassificering

  • IBS Linz - REI 90 klassificering

  • DiBt - validering af statik af konstruktionen med brandsikring

Skal din brandsikre container opfylde specifikke behov?

Så kan du få den skræddersyet specifikt til dine behov. Fx kan du få indsat punktudsugning, brandslukningsanlæg og gasalarmer til at yde ekstra beskyttelse. Men det er langt fra det eneste. Se alle dine muligheder under udstyr til containere.

Se dine muligheder

Brochure

Opbevar farlige medier på sikker vis

Udforsk dine opbevaringsmuligheder - lige fra vores miljøcontainere og brandsikre containere til mindre depoter.

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00

Vi holder ferielukket i uge 30, men du kan altid sende os en mail på info@denios.dk eller handle i webshoppen. God sommer!