DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre til gasflasker

Med gasflaskelagre fra DENIOS kan du opbevare større mængder gasflasker sikkert, i henhold til loven og uden mange af de lovmæssige afstandskrav. Trykflasker er kendte for at udgøre en høj risiko, så korrekt opbevaring er ekstremt vigtigt for at beskytte din virksomhed mod ulykker. Her finder du lagre i forskellige designs til udendørs opbevaring af gasflasker – lige efter dine behov.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit lager til gasflasker

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktsortiment til at indrette dit lager til farlige medier til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl. dit valgte udstyr. Og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkter skal vedligeholdes og udfører vedligeholdelsen pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Vil du vide mere om lignende emner?

Indlæser…

Opbevar dine gasflasker sikkert udendørs

Når du skal opbevare dine gasflasker, er udendørs opbevaring ofte det bedste alternativ. Her kan du opnå en tilstrækkelig ventilation på en naturlig måde og spare plads indenfor. Men udendørs opbevaring kommer også med en række afstandskrav. Mange af dem kan du dog undgå med et lager til gasflasker fra DENIOS – fx afstandskravet til vinduer i terrænhøjde. Og så er lagrene udstyrede med integrerede låse, så du kan vinge kravet af om at undgå uautoriseret adgang.

Afholder kulden dig fra at opbevare dine gasflasker udendørs?

Så kan du sikre en frostfri opbevaring af dine gasflasker med vores varmekappe til gasflasker.

Skal du opbevare brandfarlige og brandnærende gasser?

Så kan du slippe for afstandskravet på 4 meter mellem dem, hvis du vælger vores gasflaskelager GFT. Placér de to slags gasser i hvert sit kammer og så sørger den brandsikre skillevæg for den nødvendige beskyttelse mellem dem. Og så er det brandsikre lager til gasflasker fremstillet i materialer, der opfylder A2-s1,d0.

Hvor mange gasflasker må du opbevare udendørs?

Det afhænger af mange faktorer – lige fra din gastype til antallet af dine oplagsenheder. Og så er det vigtigt, at du vælger sted, hvor du efterlever afstands- og facadekrav. Vi hjælper dig gerne med at opfylde alle regler for opbevaring af gasflasker.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00