DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Testrum til lithium-batterier

Den potentielle fare ved forkert håndtering af litiumbatterier er meget stor. Dybdeafladning, brandudvikling, kemiske reaktioner og i værste fald eksplosion af batterier - hvert enkelt tilfælde betyder fare for medarbejdere, virksomheden og miljøet. Betydelige økonomiske tab og produktionsnedbrud kan være resultatet. I over 30 år har vi været eksperter i sikker opbevaring af farlige medier og tilbyder den højeste brandbeskyttelse (op til REI 120). Vi hjælper dig gerne med at vælge den bedst egnede opbevaringsløsning for dig.

Behovsanalyse og projektvaretagelse

Værdifulde løsninger skabes i et tæt samarbejde mellem kunden og producenten - og nærhed til kunden er vores højeste prioritet. Vores eksperter støtter dig derfor fra starten af planlægningsprocessen. Og selv i tilbudsfasen vil du have en fast kontaktperson i vores virksomhed og korte kommunikationsveje. Med et bredt team af specialister tilbyder vi dig et omfattende udvalg af tjenester samlet i ét enkelt system. Du kan drage fordel af en integreret projektstyring lige fra starten. "Made by DENIOS" står for den højeste kvalitet – alt samme fra samme kilde.

Behovsanalyse og rådgivning – grundstenene til dit sikre testmiljø

 • Hvad står der i din risikovurdering og dit brandbeskyttelseskoncept?

 • Hvilke testprocedurer vil blive gennemført?

 • Hvordan skal testmiljøet integreres i din infrastruktur og dine arbejdsprocesser?

Med målrettede spørgsmål afklarer vores ingeniører, hvordan det optimale koncept for dig kan se ud. Pladskrav, opstillingssted (indendørs eller udendørs), udstyr, sikkerhedsudstyr - din liste af krav og behov er resultatet af vores behovsanalyse. Og du drager fordel af vores ekspertviden om brandbeskyttelse, som vi giver videre til dig og indarbejder i designet for at beskytte dit personale og udstyr bedst muligt.

Professionel projektledelse

Vores mål er en præcis og rettidig gennemførelse af dit projekt. Ud fra dine krav realiserer vi dit skræddersyede testrum trin for trin i overensstemmelse med vores helhedsforståelse af service. Ud over Factory Acceptance Test (FAT) kan du også personligt inspicere forløbet af produktionsfaserne. Takket være mange års erfaring kender vi lovgivningen, godkendelsesmyndighederne og ejendomsforsikringen godt og vil ledsage dig gennem hele samarbejdet. På denne måde sætter vi i fællesskab kursen for godkendelsen af dit testmiljø i forhold til strukturelle, miljømæssige, eksplosions- og brandbeskyttelsesmæssige aspekter - en vigtig forudsætning for din forsikringsdækning. Når projektet er afsluttet, modtager du en omfattende projektdokumentation og verificerede strukturelle beregninger.

Funktioner og udstyr

DENIOS har til formål at bygge testrum, der opfylder dine krav og tilbyder det højeste niveau af sikkerhed. Især når man tester lithiumenheder, giver en standardløsning ofte ikke de optimale betingelser. Derfor konstruerer vi testmiljøer næsten udelukkende efter kundespecifikke specifikationer. Men en fordel for dig er også, at vi inden for design og produktion kan vi trække på mange gennemprøvede standardkomponenter. På den måde kan du drage fordel af samspillet mellem omkostningseffektiv serieproduktion og skræddersyet design.

Simulation - kernefunktionen i dit testrum

Simulering af stresssituationer for lithiumenheder kræver specifikke funktioner fra testmiljøet. Med individuelle udstyrsmuligheder giver testrum fra DENIOS dig mulighed for at simulere eller understøtte forskellige belastningssituationer i rummet:

 • Simulering af ekstreme miljøforhold ved at øge eller sænke temperaturen til de tilladte temperaturgrænser (f.eks. -20 °C til + 60 °C) og ved at teste opførslen under temperaturudsving
 • Øget fugtighed omkring den testede enhed, f.eks. ved kondensdannelse
 • Belastning med minimum og maksimum strømforsyning, f.eks. øvre og nedre spændingsgrænser
 • Stød
 • Støj (rystemaskine)
 • Test af korrosion og skadelige gasser
 • Test af elektromagnetisk kompatibilitet
 • Cyklisering af batterier
 • Langvarige stresstest
 • Højdesimulering

Størrelsen? Efter dine ønsker!

Testrummet kan udformes præcis til den plads, der er til rådighed i din virksomhed og til den ønskede anvendelse. Den er designet som en kompakt løsning og giver utallige pladsbesparende muligheder alle steder i din virksomhed. Og på grund af dens lave egenvægt kan selv flytninger gennemføres uden problemer. Men løsninger i stor skala er også mulige: fra kombinerede lager- og testfaciliteter til komplekser med flere rum med overdækkede logistik- og gangarealer.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit testrum

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit teknikrum til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af lithiumbatterier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Vil du vide mere om lignende emner?

Casestudier

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Casestudier

Testlaboratorium til batterier hos Phoenix Testlab

Phoenix Testlab er en del af Phoenix Contact Group. DENIOS har fremstillet et lagersystem til test af lithium-ion-batterier, der kan simulere fem forskellige testforhold. Det brandsikre lager og testlaboratorium sikrede beskyttelsen af ​​medarbejderne og er designet effektivt til hele proceskæder.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv