DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Testrum til lithium-batterier

Nyudviklede produkter, der indeholder lithiumbatterier som f.eks. husholdningsapparater, værktøj eller elbiler, skal testes grundigt, før de bliver frigivet på markedet. Ved planlægningen af et sikkert testmiljø skal der tages hensyn til mange kundespecifikke aspekter. Derfor bygges lithium-testrum næsten udelukkende efter kundespecifikke specifikationer. Vi hjælper dig gerne med at fastlægge dine behov.

Behovsanalyse og projektvaretagelse

Værdifulde løsninger skabes i et tæt samarbejde mellem kunden og producenten - og nærhed til kunden er vores højeste prioritet. Vores eksperter støtter dig derfor fra starten af planlægningsprocessen. Og selv i tilbudsfasen vil du have en fast kontaktperson i vores virksomhed og korte kommunikationsveje. Med et bredt team af specialister tilbyder vi dig et omfattende udvalg af tjenester samlet i ét enkelt system. Du kan drage fordel af en integreret projektstyring lige fra starten. "Made by DENIOS" står for den højeste kvalitet – alt samme fra samme kilde.

Behovsanalyse og rådgivning – grundstenene til dit sikre testmiljø

 • Hvad står der i din risikovurdering og dit brandbeskyttelseskoncept?

 • Hvilke testprocedurer vil blive gennemført?

 • Hvordan skal testmiljøet integreres i din infrastruktur og dine arbejdsprocesser?

Med målrettede spørgsmål afklarer vores ingeniører, hvordan det optimale koncept for dig kan se ud. Pladskrav, opstillingssted (indendørs eller udendørs), udstyr, sikkerhedsudstyr - din liste af krav og behov er resultatet af vores behovsanalyse. Og du drager fordel af vores ekspertviden om brandbeskyttelse, som vi giver videre til dig og indarbejder i designet for at beskytte dit personale og udstyr bedst muligt.

Professionel projektledelse

Vores mål er en præcis og rettidig gennemførelse af dit projekt. Ud fra dine krav realiserer vi dit skræddersyede testrum trin for trin i overensstemmelse med vores helhedsforståelse af service. Ud over Factory Acceptance Test (FAT) kan du også personligt inspicere forløbet af produktionsfaserne. Takket være mange års erfaring kender vi lovgivningen, godkendelsesmyndighederne og ejendomsforsikringen godt og vil ledsage dig gennem hele samarbejdet. På denne måde sætter vi i fællesskab kursen for godkendelsen af dit testmiljø i forhold til strukturelle, miljømæssige, eksplosions- og brandbeskyttelsesmæssige aspekter - en vigtig forudsætning for din forsikringsdækning. Når projektet er afsluttet, modtager du en omfattende projektdokumentation og verificerede strukturelle beregninger.

Funktioner og udstyr

DENIOS har til formål at bygge testrum, der opfylder dine krav og tilbyder det højeste niveau af sikkerhed. Især når man tester lithiumenheder, giver en standardløsning ofte ikke de optimale betingelser. Derfor konstruerer vi testmiljøer næsten udelukkende efter kundespecifikke specifikationer. Men en fordel for dig er også, at vi inden for design og produktion kan vi trække på mange gennemprøvede standardkomponenter. På den måde kan du drage fordel af samspillet mellem omkostningseffektiv serieproduktion og skræddersyet design.

Simulation - kernefunktionen i dit testrum

Simulering af stresssituationer for lithiumenheder kræver specifikke funktioner fra testmiljøet. Med individuelle udstyrsmuligheder giver testrum fra DENIOS dig mulighed for at simulere eller understøtte forskellige belastningssituationer i rummet:

 • Simulering af ekstreme miljøforhold ved at øge eller sænke temperaturen til de tilladte temperaturgrænser (f.eks. -20 °C til + 60 °C) og ved at teste opførslen under temperaturudsving
 • Øget fugtighed omkring den testede enhed, f.eks. ved kondensdannelse
 • Belastning med minimum og maksimum strømforsyning, f.eks. øvre og nedre spændingsgrænser
 • Stød
 • Støj (rystemaskine)
 • Test af korrosion og skadelige gasser
 • Test af elektromagnetisk kompatibilitet
 • Cyklisering af batterier
 • Langvarige stresstest
 • Højdesimulering

Størrelsen? Efter dine ønsker!

Testrummet kan udformes præcis til den plads, der er til rådighed i din virksomhed og til den ønskede anvendelse. Den er designet som en kompakt løsning og giver utallige pladsbesparende muligheder alle steder i din virksomhed. Og på grund af dens lave egenvægt kan selv flytninger gennemføres uden problemer. Men løsninger i stor skala er også mulige: fra kombinerede lager- og testfaciliteter til komplekser med flere rum med overdækkede logistik- og gangarealer.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit testrum

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit teknikrum til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af lithiumbatterier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00