DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opladningsrum WFP Li-Ion

Det brandsikre system. Med intelligent opladningsstyring.

Når din virksomhed vælger batteridrevne enheder fremfor benzin- og dieselmotorer, beskytter I miljøet og sparer omkostninger. Men - opladningen kommer også med en risiko for brand. Især hvis lithium-ion-batterierne ikke bliver opladet korrekt eller uden opsyn - fx uden for arbejdstiden. Og derfor kræver det en særlig forsigtighed og beskyttelse, når du skal oplade din batterier. En beskyttelse, som du opnår med DENIOS brandsikre opladningsrum, hvor du kan oplade dine batterier sikkert og omkostningseffektivt.

3 tiltag, der sikrer den optimale sikkerhed under din opladning

Undgå skader og sikr din forsikringsdækning, når du oplader dine batterier med tre vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Alt sammen med det brandsikre opladningsrum WFP li-ion:

Brandbeskyttelse

Det brandsikre opladningsrum fra DENIOS sikrer minimum 90 minutters brandmodstand - indefra og udefra. Det betyder, at du vinder vigtig tid til evakuering og brandslukning. Og så vælger du selv, om du vil have udstyret rummet med teknisk ventilation eller klimaanlæg, så du forhindrer varmeudvikling under opladningen.

Opdag brande tidligt

Når du tilslutter dit opladningsrum til DENIOS connect advarselssystem, får du overvåget din opladning døgnet rundt vha. sensorer. Og opstår der en brand, bliver låse- eller brandslukningssystemer og alarmer udløst, og den rette person i din virksomhed modtager automatisk en sms eller mail.

Brandslukning

Brandbeskyttelsen bliver understøttet af slukningsteknologien der er designet specifikt til lithiumbatterier. Du kan fx få udstyrt dit opladningsrum med et aerosolslukningssystem eller sprinklere.

Produkter og varianter

Du kan vælge mellem fire forskellige størrelser, så du finder et opladningsrum til din plads og behov. Derudover kan du få udstyret dit rum med indbyggede hylder og stikdåser alt efter størrelsen og antallet af batterier. WFP Li-ion er testet og godkendt som et komplet system og sikrer minimum 90 minutter brandbeskyttelse (REI 90) - indefra og udefra. Så kan du nemt få håndteret godkendelsesprocedurer.

Smart opladningsstyring - større effektivitet, færre omkostninger

Udfordringer ved at oplade mange batterier på samme tid

Oplader du også dine batterier uden for arbejdstiden, så de er klar til næste dag? Så er du ikke alene. Udfordringen er bare, at hvis du bruger mange opladere og en masse strøm på samme tid, kan det overbelaste elnettet. Og der som regel alligevel ikke behov for, at alle batterier skal i opladeren samtidig eller med det samme. Og det er her, du kan få gavn af den i den smarte opladningsstyrring fra DENIOS.

Intelligent teknologi: Sådan løser smart opladningsstyring problemet

Opladningsstyringen måler den tilgængelige strøm og bliver styret via en PLC. Det gør den i stand til at fordele strømmen på intelligent vis ved at have forbundet hver enkelt stikkontakt. Her bliver strømforsyningen opretholdt indtil opladningen er afsluttet, og så bliver de næste opladere frigivet. På den måde udnytter den tilgængelige opladningstid optimalt.

Dine fordele med smart opladningsstyring

Ingen dyre nye udlægninger af el-ledninger

Det kræver en høj kapacitet at kunne oplade mange batterier på samme tid. Men med den intelligente opladningsstyring fra DENIOS bliver opladerne ikke opladet samtidig, men derimod på intelligent vis. Det reducerer både den nødvendige kapacitet - og så sparer du udgifter til at lægge nye el-ledninger.

Pålidelig opladning af batterier og undgå fejl

Hvis du skal oplade større mængder lithium-ion-batterier, er det afgørende, at mange opladninger på samme tid ikke må overbelaste nettet. Derfor gør den intelligente opladningsstyring det muligt at oplade baseret på den tilgængelige strøm. På den måde undgår du sprungne sikringer, og dine batterier bliver altid opladet på pålidelig vis.

Udnyt den billige elektricitet bedst muligt

Tilgængeligheden af billig elektricitet svinger i løbet af dagen. Derfor giver opladningsstyringen dig mulighed for at time din opladning, så den foregår på det mest optimale tidspunkt.

Opnå synlige besparelser

Med den intelligente opladningsstyring kan du se, hvor meget CO2 og omkostninger du har sparet ved at bruge strøm fremfor benzin. Her bliver der brugt forbrugsdata og aktuelle energipriser.

i

Sæt det op efter dine behov: Du kan nemt kontrollere og justere den tilgængelige effekt, forbruget pr. stikkontakt og opladningstiderne via et display på opladningsrummet.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Få mest muligt ud af dit opladningsrum

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit teknikrum til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af lithiumbatterier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00