DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Arbejdskabinetter – alternativet til stinkskabe

I laboratorier og industrien koster stinkskabets skærm ofte dyrt. Den begrænser dine medarbejderes bevægelser, forværrer ergonomien – og så kan den udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis den bliver håndteret forkert. Men med VARIO-Flow arbejdskabinetter arbejder dine medarbejdere frit uden skærm, i naturlige arbejdsstillinger og vigtigst af alt: med den rette ergonomi.

De sikrer den samme sikkerhed som stinkskabene og tilbageholder skadelige gasser, dampe og andre luftbårne stoffer under arbejde med fx kemikalier, støv, lim og pulver. På den måde sikrer du de rette grænseværdier – men med et lavere støjniveau og mindre påvirkning fra turbulens. Retentionen sikres af to friskluftstilførsler, der driver de farlige stoffer mod bagvæggen, hvor de bliver udsuget. Målrettet og sikkert.

VARIO-Flow arbejdskabinetterne er testet i henhold til EN 14175-3 og har påvist en retentionskapacitet på > 99,95 ved gavimetriske tests. Og har du specifikke behov, kan du få skræddersyet løsningen præcis til dine behov og medier.

Anvendelser: Arbejdskabinetterne er ideelle til dosering, slibning, rengøring, pumpning, malearbejde, vask, fordampning og opblødning.

Produkter

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Dine fordele

Effektiv beskyttelse

Du overholder grænseværdierne for eksponering af farlige medier.

God ergonomi

Den åbne front sikrer, at du kan arbejde frit og i optimale arbejdsstillinger.

Målrettet udsugning

Luftbårne stoffer bliver sendt direkte mod bagvæggen, så du undgår spredning til luften i rummet.

Godkendt sikkerhed

Arbejdskabinettet er testet og godkendt efter EN 14175-3.

Funktionssikker

Arbejdskabinettet overvåger udsugningsluften, så du er sikret funktionaliteten.

Her er arbejdskabinettet en fordel i dit arbejde

1

Du har længerevarende arbejde / mange processkridt

Når du arbejder ved et arbejdskabinet kan du frit skifte mellem forskellige beholdere og udstyr uden hindringer fra skærmen som ved et stinkskab. På den måde opnår du en god ergonomi i dit arbejde, som er afgørende ved særligt længerevarende arbejde.

2

Du arbejder med store emner – fx farve

Det kan være svært at hælde fra – og i det hele taget arbejde – med store beholdere, hvis det foregår bag stinkskabets skærm. Men den hindring undgår du med de frontfrie arbejdskabinetter, hvor du frit kan flytte rundt på de store beholdere.

3

Du vil arbejde sikkert under forskellige aktiviteter

Arbejdskabinetterne er en fordel, når du vil arbejde frit og med den rette beskyttelse under forskellige opgaver. Fx ved dosering, slibning, rengøring af udstyr, pumpning, vask, fordampning, mikrobiologisk arbejde og kvalitetskontrol og test.

Sådan beskytter arbejdskabinettet dine medarbejdere

Arbejdskabinettet benytter sig af avanceret ventilationsteknologi, der gør det sikkert for dine medarbejdere at håndtere af forurenende stoffer - fx gasser, dampe og suspenderede faste stoffer.

Sådan fungerer teknologien:

Arbejdskabinettet er udstyret med en kraftig radikalventilator, der suger den friske luft ind fra arbejdsområdet og transporterer luften gennem kabinettets ramme. Det skaber et overtryk, som fodrer friskluftdyserne, der peger indad med en vinkel på 45°.

På den måde bliver de farlige stoffer fanget og ført tilbage mod bagvæggen, hvor de bliver trukket ud via ”push-pull”-princippet.

Arbejdskabinettet overvåger konstant luftsystemets parametre, fx med trykmåling i udsugnings- og tilførselskanalerne, integrerede trykceller med justerbar nominel værdi og et alarmsystem, der bliver aktiveret ved afvigelser over 10% fra de specificerede værdier. Og så er kabinettet udstyret med et integreret backup-batteri, så overvågningen altid er sikret – selv ved strømsvigt.

Den metode er særligt fordelagtig for dine medarbejderes sikkerhed. For da trykket ikke sker mod en rude, mindsker du risikoen for turbulens – og dermed at dampene spreder sig i rummet.

Videoer: Sådan arbejder du sikkert med farlige medier
Effektiv udsugning

I industrien og den offentlige sekter bliver der ofte arbejdet med farlige stoffer. Men uden en effektiv beskyttelse kan luftbårne stoffer som fx støv og dampe blive spredt i rummet, indåndet og udgøre en betydelig sundhedsrisiko. Derfor er det vigtigt at bruge løsninger som arbejdskabinetter til at opfange støv og dampe direkte fra kilden. Men alt efter behovet adskiller de forskellige løsninger sig i deres effektivitet på grund af deres forskellige konstruktioner.

Alsidighed med VARIO-Flow arbejdskabinetter

Med VARIO-Flow GAP får du en sikker og ergonomisk arbejdsstation til dit arbejde med farlige medier. Du kan vælge blandt 24 forskellige størrelser, så du finder med sikkerhed en, der opfylder dine krav og behov. Derudover kan du frit vælge mellem forskellige arbejdsflader, medietilslutninger og underskabe og tilbehør. Se funktionaliteten og udforsk dine muligheder i videoen.

Har du specifikke krav eller behov?

Så har du mulighed for at få skræddersyet dit arbejdskabinet til dit arbejde, omgivelser og krav. Fx med brandsikre underskabe iht. EN 14470-1 og vand-, gas- eller tryklufttilslutninger.

Husk vigtige tilføjelser til dit arbejdskabinet

Udstyr

Udnyt DENIOS' bedre produktsortiment til at opsætte dit system til udsugning af forurenende stoffer efter dine behov. Og så leverer vi det som en nøglefærdig løsning - inkl. dit valgte udstyr. Udsugningssventilatorer, integrerbar filterteknologi, eksplosionssikring og meget mere: Hos DENIOS får du den optimale løsning til dine behov. Vi rådgiver dig også gerne i din virksomhed, så vi kan udarbejde den VARIO-Flow-løsning, der opfylder dine behov.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Vil du vide mere?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00