DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

3 af vores eksperts bedste lækage-tips

Det er ofte de små ting, der gør forskellen - og ved oprydning af spild af farlige medier udgør de forskellen mellem sikkerhed og potentiel fare. I de simple instruktionsvideoer afslører Tobias Authmann, ekspert i farlige medier og foredragsholder ved DENIOS, tre af sine bedste tricks til at undgå lækager.

Instruktionsvideoer: Disse tips og tricks vil hjælpe dig i tilfælde af en lækage

En beholder er utæt, og en farlig væske er sluppet ud: Hvad skal du gøre? Det viser vores ekspert i farlige medier Tobias Authmann dig.

Sådan tager du dine handsker sikkert af og på ved en lækage

Med to smarte tricks kan du undgå at få den farlige væske på huden og tøjet, når du bruger handsker. Her afslører Tobias Authmann sine bedste tricks til at tage handsker af og på - på en smartere måde.

Sådan står du rigtigt, når du stopper en lækage

Din kropsholdning er altafgørende for, om du kommer i kontakt med den spildte væske, når du rydder op efter en lækage. Her giver Tobias Authmann dig de bedste tips til, hvordan du skal stå for at være på den sikre side.

Sådan undgår du, at en lækage bliver til flere

En lækage kan hurtigt blive til flere med de forkerte bevægelser. Her viser Tobias Authmann dig, hvordan du undgår sekundære lækager.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00