DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af farlige stoffer i fødevareproduktionen hos Agrana GmbH

Til opbevaring af olier med en samlet kapacitet på op til 36 tromler á 200 liter hver havde Agrana GmbH brug for et lager eller en container, som kunne lastes med trucks.

Agrana GmbH er specialist i forarbejdning og raffinering af landbrugsråvarer af høj kvalitet som eksempelvis majs, kartofler og hvede til en bred vifte af højraffinerede stivelsesprodukter.

Agrana forsyner adskillige industrier med økologisk og GMO-fri stivelse samt specialstivelsesprodukter, og de er producent af bioethanol til brug som miljøvenligt brændstof.

Udfordring og opgave

For at opbevare olier med en samlet kapacitet på op til 36 tromler á 200 liter hver, havde kunden brug for et lager, der kunne påfyldes og aftømmes med gaffeltruck. Derudover skulle containeren have tre lagerniveauer og være velegnet til både lodret og vandret tromleopbevaring, tromleopbevaring på europaller samt opbevaring af mindre beholdere. Et integreret varmeanlæg sikrer frostfri opbevaring af de oplagrede varer i det udendørs opstillede teknikrumssystem.

Løsningen fra DENIOS

Efter analyse af kundens behov tilbød vi hos DENIOS at oprette en materialecontainer SC med mulighed for vandret tromleopbevaring. Denne container er fleksibelt tilpasset kundens behov. Tre lagerniveauer sikrer den nødvendige kapacitet. Rumdimensionerne i containeren muliggør alle ønskede varianter af tromleopbevaring og opbevaring af mindre beholdere. Der er blevet installeret et varmesystem på øverste lagerniveau efter kundens ønske for at undgå forurening og brandfare. Derudover er der en forbedret vejrbeskyttelse i læsseområdet, som er blevet opnået med en baldakin. Hensynet til alle relevante regler sikrer den nødvendige retssikkerhed.

Resultat og kundefordele

Kunden fik en container til sikker opbevaring af smøremidler. Eksisterende farekilder, der tidligere havde forårsaget en brand, er blevet elimineret. Agrana drager fordel af både pris-ydelsesforholdet i den standardiserede DENIOS container til farlige medier, såvel som af de tilpassede løsninger, der var optimalt skræddersyet til deres behov, såsom de ikke-svejsede cylinderstøtter og den variable placering af varmesystemet.

Opdag passende produkter

Miljøcontainere til kemikalier og olier

DENIOS miljøcontainere til farlige medier giver masser af plads til sikker og alsidig opbevaring af vandforurenende og brandfarlige væsker og medier.

Se udvalg

Udstyr til lagre til farlige medier

Udforsk vores udstyrsmuligheder til lagre til farlige materialer, brandsikre lagre samt lagre til peroxider og lithium-ion-batterier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Case study

Opbevaring af desinfektionsmidler i vandbeskyttelsesområde

Nogle gange er det nødvendigt at opbevare farlige medier i nærhed af natur og vandområder. Sådan en opbevaring af især særlig vanskelig, idet farlige medier er farlige for vand. Ikke desto mindre har DENIOS implementeret et lager til opbevaring af desinfektionsmidler med maksimale krav til brandsikring, eksplosionsbeskyttelse og vandbeskyttelse for en medicinalvirksomhed.

Læs mere
Case study

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

En centraliseret opbevaringsløsning til smøremidler såsom fedt og olier er ikke kun sikrere, end hvis der er flere individuelle områder til opbevaring, de logistiske processer bliver også forbedret. For Holcim AG implementerede DENIOS et lager til farlige medier, der ikke kun opfylder disse krav, men også alle de officielle krav.

Læs mere
Hent flere 6 af 8 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00