DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Den europæiske norm: EN 14470-1

Der gælder særlige standarder og bestemmelser for opbevaring af brændfarlige væsker i arbejdsrum, især EN 14470-1. Her er der fastsat konstruktionsmæssige krav og testbetingelser for brandsikre skabe. I denne artikel har vi samlet de væsentlige informationer til dig.

Regler og konsekvenser ved den nye EN 14470-1

Brandsikre skabe til antændelige væsker

Det væsentlige du skal vide i henhold til EN 14470-1 har vi opstillet her.

Gyldighedsområde gælder også fritstående skabe og skabe, der er fastgjort til væggen.

Der er ikke længere tale om to klassificeringer. Det er i stedet udvidet til fire klasser. Disse fire klasser er den målte tid indtil temperaturen overstiger 180 grader i minuttet. De fire klasser inddeles i type 15, type 30, type 60 og type 90. Det svarer til 15 minutter, 30 minutter, 60 minutter og 90 minutter.

Bygningskrav til det brandsikre skab er, at skabets side- og bagvæg skal have samme tykkelse og en sammenlignelig konstruktion.

Testbetingelser, som vores skabe er testet under, er, at skabet står under brandtesten 100 mm fra brandmuren frit i lokalet. Skabets brandmodstandsdygtighed undersøges ved en typetest.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00