DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Den europæiske norm: EN 14470-1

Der gælder særlige standarder og bestemmelser for opbevaring af brændfarlige væsker i arbejdsrum, især EN 14470-1. Her er der fastsat konstruktionsmæssige krav og testbetingelser for brandsikre skabe. I denne artikel har vi samlet de væsentlige informationer til dig.

Regler og konsekvenser ved den nye EN 14470-1

Brandsikre skabe til antændelige væsker

Det væsentlige du skal vide i henhold til EN 14470-1 har vi opstillet her.

Gyldighedsområde gælder også fritstående skabe og skabe, der er fastgjort til væggen.

Der er ikke længere tale om to klassificeringer. Det er i stedet udvidet til fire klasser. Disse fire klasser er den målte tid indtil temperaturen overstiger 180 grader i minuttet. De fire klasser inddeles i type 15, type 30, type 60 og type 90. Det svarer til 15 minutter, 30 minutter, 60 minutter og 90 minutter.

Bygningskrav til det brandsikre skab er, at skabets side- og bagvæg skal have samme tykkelse og en sammenlignelig konstruktion.

Testbetingelser, som vores skabe er testet under, er, at skabet står under brandtesten 100 mm fra brandmuren frit i lokalet. Skabets brandmodstandsdygtighed undersøges ved en typetest.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Case study

Lithium-ion-batterier brændte alt ned - på nær én ting

Har du tænkt over, om der er en bagside til dit effektive elværktøj eller elcykel? Det mærkede en fransk lithium-ion-producent, da deres lokaler pludselig stod i flammer.

Læs mere
Guide

Hvordan tjekker du, om et lithiumbatteri er defekt?

Med vores guide kan du tjekke, om dit lithiumbatteri viser tegn på at være defekt, hvad der være årsagen, og hvordan du handler, hvis dit batteri er defekt. Få guiden her.

Læs mere
Produktguide

Lithiumbatterier: Luk risikoen inde

Håndteringen af lithiumbatterier kommer med farer. Men uanset, om du ønsker at opbevare, håndtere, transportere eller stressteste dine batterier, så finder du den rette løsning til at mindske risikoen hos DENIOS.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Case study

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Produktguide

Lithium-ion batterier: Løber du en risiko?

Den potentielle fare ved håndtering af lithium-ion-batterier er stor. For din sikkerhed tilbyder vi et omfattende specialsortiment til opbevaring, transport, håndtering, opladning og testning af lithium-ion.

Læs mere
Hent flere 6 af 10 artikler blev indlæst
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00