DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Alt du skal bruge: Undgå brande, eksplosioner og udslip fra gasflasker

Bruger du gasflasker i din virksomhed? Så er det særligt vigtigt, at du opbevarer og håndterer dem. For gasflasker gemmer på en høj sikkerhedsrisiko, men den kan du tage hånd om med de rette løsninger fra DENIOS til sikker opbevaring og håndtering - ude som inde.

Opbevar dine gasflasker sikkert

Gasflaskeskabe til udendørs opbevaring

I vores sortiment finder du et stort udvalg af skabe og små gasflaskebure til at opbevare dine gasflasker udendørs på sikker vis. Så ligger du inde med propan- eller trykgasflasker på 11 kg, 33 kg eller 50 liter, så finder du skabe skræddersyet til dine gasflasker. Vælg mellem vores robuste, vejrbestandige stålmodeller med integrerede ventilationsåbninger eller vores gitterskabe til opstilling udendørs i overdækkede områder.

Gasflaskelagre til udendørs opbevaring

Skal du opbevare større mængder gasflasker udendørs, er gasflaskelagrene den ideelle løsning. De består af en robust stålrammekonstruktion med netgitter, der giver mulighed for en naturlig ventilation. Samtidig er taget lavet af en profileret stålplade, så dine gasflasker er beskyttet mod vejret.

Lagre og containere til udendørs opbevaring af gasflasker

Brug gasflaskecontainere, når du skal opbevare større mængder gasflasker udendørs i overensstemmelse med forskrifterne. Du finder dem også som lukkede anlæg med brandsikring - ideelt, hvis du mangler plads på fabriksområdet til at overholde sikkerhedsafstandene.

Gasflaskelager MDC 210, op til 21 gasflasker à 50 liter
2 tilgængelige varianter
Pris på forespørgsel
Gasflaskelager GF 17.9, op til 12 gasflasker à 50 liter
4 tilgængelige varianter
Pris på forespørgsel
Gasflaskelager GFT 17.9, op til 12 gasflasker à 50 liter
4 tilgængelige varianter
Pris på forespørgsel

Gasflaskeskabe til indendørs opbevaring

Det er ideelt at opbevare gasflaskerne undendørs - men ikke altid muligt. Er det tilfældet i din virksomhed, finder du brandbeskyttende gasflaskeskabe hos os til at have stående indendørs. De er typetestet i henhold til EN 14470-2, og du kan vælge mellem 30 og 90 minutters brandbeskyttelse. På den måde har du altid dine gasflasker til rådighed - fx i arbejdsrum.

Sikker håndtering og transport af gasflasker

Vægholdere og stativer til gasflasker

Med en vægholder eller et stativ til dine gasflasker sikrer du, at de står sikkert, og du forebygger dermed fald. For gasflaskerne er fastgjort med enten kæder eller remme alt efter modellen. Kæderne er skræddersyet til gasflasker med bestemte diametre, mens remmene kan tilpasses til størrelsen på lige præcis dine gasflasker.

Gasflaskevogne og transportstativer

Med professionelt transportudstyr kan du løfte og flytte dine gasflasker sikkert hen til det sted, hvor du skal bruge dem. Du finder både vogne til en eller to gasflasker i vores sortiment sammen med rummelige transportstativer og paller, så du kan transportere større mængder ad gangen med en gaffeltruck eller palleløfter.

Varmekapper til gasflasker

Kræver nogle af dine produktionsprocesser også en konstant tilførsel af gas? Så kan det være nødvendigt med en præcis temperaturstyring for at holde flowhastighederne kontakte. Til det formål finder du varmekapper til gasflasker - både til almindelige arbejdsmiljøer og til Ex-zoner.

Tilbehør, der gør din håndtering en tak sikrere

Gasalarmer

Skulle der være en fare, der spreder sig ubemærket og lydløst i din virksomhed, bliver en gasalarm en livredder. Den spotter gasudslip og udløser en alarm, så du straks kan reagere.

Advarselsskilte til arbejde med gasflasker

Med skilte kan du advare andre mod farerne fra gasflaskerne, markere gasanlæg, gøre opmærksom på rygeforbud eller signalere et adgangsforbud. Vælg mellem GHS-symboler, advarselsskilte og forskellige forbudsskilte alt efter formålet.

Måske du også er interesseret i ...

Indlæser…
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00