DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH er en førende østrigsk virksomhed inden for elektroteknik, produktion og service. Siden 1984 har virksomheden udviklet og produceret elektroniske og elektromekaniske samlinger og enheder, fra prototyper til serieproduktion.

Udfordring og opgave

Ved rengøring af små dele bliver der frigivet store mængder af brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne hos BECOM GmbH skal beskyttes imod. Da opløsningsmidlet har et meget lavt damptryk, skal de beholdere, som de små dele tidligere har været placeret i, også konstant støvsuges og rengøres.

Løsningen fra DENIOS

Efter at have analyseret opgaven og BECOM GmBHs udfordring, foreslog vores DENIOS ingeniører brugen af et AT compact udsugningsbord / stinkskab lavet af rustfrit stål og med et forureningsdetektionssystem. Da acetonedampene er yderst brandfarlige, er dette udsugningsbord og arbejdsbord designet med eksplosionsbeskyttelse. Derudover er der også to kar med udsugningstilslutning og afløbsområde integreret i udsugningsbordet.

Resultat og kundefordel

Løsningen, der er blevet udviklet og leveret af DENIOS, sikrer en enorm forbedring for de medarbejdere hos BECOM GmbH, der udfører denne form for rengøringsarbejde. Resultatet er en ren og kompakt løsning, som samtidig sparer plads. BECOM GmbH har ytret stor tilfredshed med den strukturerede tilgang til opgaven, den fleksible håndtering og det endelige resultat. Derfor har de også til hensigt at igangsætte yderligere ventilationsprojekter hos DENIOS.

Opdag passende produkter

Renluft- og containment-løsninger

Leder du efter et lukket renrumsmiljø til sikker håndtering af pulvere eller opløsningsmidler?

Se udvalg

Udstyr til udsugning- og ventilationsløsninger

Vil du have skræddersyet din egen udsugningsløsning? Her kan du læse mere om vores udstyrsmuligheder inden for luftteknologi.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og emner

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00