DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH er en førende østrigsk virksomhed inden for elektroteknik, produktion og service. Siden 1984 har virksomheden udviklet og produceret elektroniske og elektromekaniske samlinger og enheder, fra prototyper til serieproduktion.

Udfordring og opgave

Ved rengøring af små dele bliver der frigivet store mængder af brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne hos BECOM GmbH skal beskyttes imod. Da opløsningsmidlet har et meget lavt damptryk, skal de beholdere, som de små dele tidligere har været placeret i, også konstant støvsuges og rengøres.

Løsningen fra DENIOS

Efter at have analyseret opgaven og BECOM GmBHs udfordring, foreslog vores DENIOS ingeniører brugen af et AT compact udsugningsbord / stinkskab lavet af rustfrit stål og med et forureningsdetektionssystem. Da acetonedampene er yderst brandfarlige, er dette udsugningsbord og arbejdsbord designet med eksplosionsbeskyttelse. Derudover er der også to kar med udsugningstilslutning og afløbsområde integreret i udsugningsbordet.

Resultat og kundefordel

Løsningen, der er blevet udviklet og leveret af DENIOS, sikrer en enorm forbedring for de medarbejdere hos BECOM GmbH, der udfører denne form for rengøringsarbejde. Resultatet er en ren og kompakt løsning, som samtidig sparer plads. BECOM GmbH har ytret stor tilfredshed med den strukturerede tilgang til opgaven, den fleksible håndtering og det endelige resultat. Derfor har de også til hensigt at igangsætte yderligere ventilationsprojekter hos DENIOS.

Opdag passende produkter

Renluft- og containment-løsninger

Leder du efter et lukket renrumsmiljø til sikker håndtering af pulvere eller opløsningsmidler?

Se udvalg

Udstyr til udsugning- og ventilationsløsninger

Vil du have skræddersyet din egen udsugningsløsning? Her kan du læse mere om vores udstyrsmuligheder inden for luftteknologi.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og emner

Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Case study

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Case study

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH fra Østrig producerer elektromekaniske enheder. Ved rengøring af små dele dannes der brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne bør beskyttes mod. Et DENIOS udsugningsbord / stinkskab med forureningsdetektion garanterer en øget sikkerhed.

Læs mere
Case study

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Case study

Teknisk rumsystem til laboratorie- og prøvetagningsarbejde hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG

For at kunne outsource prøvetagning og laboratoriearbejde fra de eksisterende forretningslokaler implementerede DENIOS et teknisk rumsystem hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. Et defineret temperaturniveau opretholdes i rumsystemet. Et installeret forureningsopsamlingssystem beskytter medarbejdere under arbejdet.

Læs mere
Hent flere 6 af 8 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00