DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Udforsk nyhederne i webshoppen

Nyt til din opbevaring af farlige medier

Mere simpelt - og flere muligheder for reoler til paller og IBC palletanke

Fremover vil du kun finde vores reoler med en dybde på 1300 mm, så du nemt kan sammensætte reolelementerne efter dine behov. Du finder et hav af nye reolstørrelser til IBC palletanke med mulighed for at opbevare op til 9 IBC'er (3 på hvert opbevaringsniveau). Sammensæt din reol ved at udforske vores nye reolelementer - fx med de nye reolkar og hylder med øget belastningsevne.

Opsamlingskar af stål med påfyldningsområde til 600 liters IBC palletank

De populære DENIOS classic-line opsamlingskar i stål med integreret påfyldningsområde er ideelle til dig, der skal påfylde eller pumpe dine væsker. På sikker vis. Og som noget nyt i vores webshop, finder du nu den pladsbesparende løsning til 600 liters IBC palletanke.

Skabe til tromler med praktisk transportsokkel

Nu finder du også de gennemprøvede tromleskabe med sokkel. Understellet gør det nemt for dig at transportere tromleskabene, når de skal have en ny placering. Alternativt kan du også få skabene med et stativ til små beholdere.

Vælg blandt gasflaskeskabe i to nye størrelser

Nu finder du to nye gasflaskeskabe i vores sortiment. Skabene er lavet af robuste, galvaniserede stålplader og er ideelle til, når du skal opbevare dine gasflasker udendørs. Vælg blandt to nye størrelser: Den mindste model kan rumme op til 10 x 11 kg gasflasker eller 4 x 33 kg gasflasker. Mens du i den større model har plads til 20 x 11 kg gasflasker eller 9 x 33 kg gasflasker.

Nyt til din håndtering af farlige medier

Absorber spild og lækager på miljøvenlig vis med de nye mineral-olieabsorbenter

Når du arbejder med olie og kemikalier, bør du have absorbenter ved hånden til hurtig absorbering i tilfælde af spild. Og her er de nye mineral olieabsorbenter en miljøvenlig løsning. For de er fremstillet af stærkt absorberende mineralfibre, der gør dem ideelle til brug i værksteder, lagre og andre industriområder. Endda til skånsom brug på trafikområder som halgulve.

Nye olieskimmere

Nu kan du vælge blandt fem nye olieskimmere i vores sortiment, og mange af modellerne har en integreret daglig timer, som sikrer dig en præcis kontrol. Udvalget byder bl.a. på enkle løsninger, tanke med et konstant højt niveau og en maksimal væsketemperatur på 50 °C og modeller til udendørs brug og til væsker på op til 100 °C.

Nyt til din arbejdssikkerhed

Et hav af nye nødbrusere

Nu finder du et hav af nye nødbrusere fra producenterne B-SAFETY og BROEN-LAB i vores webshop - lige fra kropsbrusere og øjenbrusere til smarte kombinationer af begge type brusere. Så kan du vælge blandt en bred vifte af monteringsmuligheder, så nødbruseren passer til dine omgivelser og behov - fx med: vægmontering, bordmontering, loftmontering eller montering over dør.

Nye tankanlæg og beholdere

Nye IBC palletanke af plast og rustfrit stål

Udforsk vores nye dobbeltvæggede plast-IBC'er med transport- og opbevaringsgodkendelse. Eller vores velkendte IBC'er i rustfrit stål - nu i enten 1.4301 (V2A) eller 1.4404 (V4A), med NBR- eller PTFE-tætninger. Nu finder du også en opvarmbar IBC i rustfrit stål, som har isolering og integreret opvarmning til at sikre den rette temperatur.

Nyt tilbehør til IBC palletanke

IBC tragtene gør det nemt at påfylde palletanke uden spild, og nu finder du en helt ny tilføjelse til sortimentet.

Nyt til rengøring og bortskaffelse af farlige medier

Mere end 100 nye beholdere til affald, sortering og genbrug

Oplev vores store udvalg af affaldsspande og genbrugssorterere. Fra simple affaldsposeholdere til selvslukkende affaldsspande og store genbrugsopsamlere - vores produkter tilbyder førsteklasses løsninger til affaldshåndtering i mange forskellige industrielle sammenhænge.

Nye industristøvsugere til asbest og metalindustrien fra Nilfisk

Nu finder du 9 nye sikkerhedsstøvsugere fra Nilfisk i vores sortiment. Sikkerhedsstøvsugere er designet til at opsamle farligt støv og væsker, så du opnår en optimal sundhedsbeskyttelse og sikkerhed under rengøringsarbejdet. De nye produkter er specielt udviklet til sikker fjernelse af asbest eller til metalindustrien.

Nyt lagertilbehør

Mere end 100 nye sikkerhedsprodukter

Vælg blandt et bredt udvalg af nye sikkerhedslåse, afspærringsanordninger til sædeventiler, ventilbarrierer til at sikre den rette beskyttelse i din virksomhed.

Kabel- og slangeoprullere

Skal du bruge kabeloprullere i særlige områder? Så finder du nye versioner til alt fra Ex-zoner til hygiejneområder.

Nødbelysning er tilbage i stortimentet

Nu kan du igen finde nødudgangsskilte med lys i webshoppen. Vælg blandt et bredt udvalg af forskellige designs og modeller.

Stiger

Nu finder du igen nye stiger i vores sortiment: Denne gang nye reol- og platformsstiger. De giver dig den rette sikkerhed i dit arbejde i højden og er ideelle til at nå genstande fra reoler eller facaderensning alt efter model og størrelse.

Løfteudstyr fra PLANETA

Vil du øge løftesikkerheden i det nye år? Så finder du nu endnu mere professionelt løfteudstyr fra PLANETA. Sammensæt den perfekte løfteløsning til dine behov ud fra over 500 produktvarianter og tilbehør.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00