DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

På grund af den aktuelle situation implementerer mange virksomheder hygiejnekoncepter med en omstrukturering af produktionen, så de nu producerer desinfektionsmidler, og / eller med en øget brug af desinfektionsmidler blandt medarbejdere.

Generelt er der et øget behov for desinfektionsmidler i virksomheder. For at sikre levering øger fabrikanter produktionen af desinfektionsmidler, nye fabrikanter kommer til, nogle fremstiller til eget brug, og andre virksomheder har valgt at omstrukturere produktionen for i stedet at producere desinfektionsmidler.

Resultatet af disse tiltag er det samme - der produceres store mængder af desinfektionsmidler og diverse blandinger. Udfordringen for alle involverede parter er, at de fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser (håndsprit består blandt andet af alkohol). Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse.

Vores løsninger til lovlig opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

Brandsikkert lager: mobilt og fleksibelt trods store mængder

Opret en langsigtet lagerløsninger ved hjælp af brandsikre containere til opbevaring af større mængder af antændelige medier og væsker. Vores brandsikre lagre og containere kan oprettes direkte på ydervæggen i tilstødende bygninger eller som et brandbeskyttet område i en produktionshal. Når lagrene og containerne er tomme, kan de bruges mobilt ved, at de kan flyttes, hvis nødvendigt.

Se sortiment af brandsikre lagre

Brandsikre skabe: opbevar brandfarlige medier direkte i arbejdsrummet

Hvis flere arbejdsområder altid er forsynet med tilstrækkelige desinfektionsmidler, er dine medarbejdere endnu bedre beskyttet. Opbevaring i brandsikre skabe til farlige medier i arbejdsområdet sparer også tid, idet opbevaringen er så central. Samtidig er de lovmæssige krav til vandbeskyttelse og brandbeskyttelse sikret og overholdt.

Se sortiment af brandsikre skabe

Opsamlingskar i stål: inddæmning af store mængder

Til opbevaring af flydende farlige medier har du brug for en spildbakke eller et opsamlingskar. Opsamlingskarret skal kunne rumme mindst 10% af den samlede mængde, dog altid 100% af den største beholder. Desinfektionsmidler leveres ofte i store beholdere såsom IBC palletanke, derfor vil der også være brug for større spildbakker / opsamlingskar. Se udvalget i vores webshop.

Se sortiment af opsamlingskar i stål

Depoter for farlige stoffer: Store beholdere opbevares kompakt

Depoter til opbevaring af farlige medier er udviklet til at opbevare 200 liters standardtromler og IBC'er. Vores depoter tilbyder en effektiv beskyttelse til opbevaring af desinfektionsmidler i et kompakt rum. Den stabile tagkonstruktion gør det muligt at opbevare desinfektionsmidlerne udendørs.

Se sortiment af depoter til farlige medier

Reoler til farlige stoffer og væsker: fleksibel og pladsbesparende opbevaring

Reoler til farlige væsker og stoffer kan udvides efter behov med deres base og ekstra områder. Et opsamlingskar på det laveste lagerniveau sikrer overholdelse af vandbeskyttelse. Som ekstra lagerniveauer har du valget mellem yderligere opsamlingskar og gitter. Vi tilbyder særligt robuste designs til opbevaring af desinfektionsmidler i store beholdere.

Se sortiment af reoler til farlige medier

FALCON sikkerhedsbeholdere til opbevaring og transport

FALCON sikkerhedsbeholdere er den ideelle løsning, når desinfektionsmidler skal flyttes fra større beholdere.

FALCON sikkerhedsbeholdere er mindre beholdere, der er nemme at håndtere, og de er oplagte til opbevaring og transport.

Desinfektionsmidler - Tjekliste for opbevaring og håndtering

Har du større mængder af desinfektionsmiddel på lager end normalt på grund af den aktuelle situation?

Har du igangsat nye processer til regelmæssig desinfektion af dine lokaler?

Så er en ny risikovurdering forventet, og du kan bruge vores tjekliste til at kontrollere, om du har taget hensyn til alle gældende minimumsstandarder for farlige medier.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og artikler

Produktguide

Sikker i 2023: Her er nyhederne fra DENIOS

Start året sikkert - med et hav af nye løsninger og tjenester fra DENIOS. Her er en oversigt over højdepunkterne. Tag et kig på de nye produkter i vores webshop og bladr i det nye hovedkatalog for 2023.

Læs mere
Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Guide

35 krav du ikke må misse, når du opbevarer gasflasker udendørs

Med vores guide kan du tjekke, om din udendørs opbevaring af gasflasker lever op til kravene - lige fra placeringen til håndteringen. Få den her.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Produktguide

Lithiumbatterier: Luk risikoen inde

Håndteringen af lithiumbatterier kommer med farer. Men uanset, om du ønsker at opbevare, håndtere, transportere eller stressteste dine batterier, så finder du den rette løsning til at mindske risikoen hos DENIOS.

Læs mere
Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Hent flere 6 af 38 artikler blev indlæst
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00