DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af brandfarlige væsker i produktionen hos ​​Stadler AG

Stadler Fahrzeug AG har i mere end seks årtier været kendt for produktionen af jernbanekøretøjer til persontransport. Stadler er grundlagt i Zürich i Schweiz og har i dag filialer i Europa og USA. Anlægget i Altenrhein er et kompetencecenter for dobbeltdækker-enheder. Herudover fremstilles sporvogne til det schweiziske marked. Brandfarlige væsker, som skal være hurtigt tilgængelige, anvendes jævnligt i produktionen.

Udfordring og opgave

Stadler Fahrzeug AG var nødt til at opbevare brandfarlige væsker i nærheden af den åbne og rummelige montagehal. Der anvendes en bred vifte af beholderstørrelser fra 5 til 60 liter og op til en kapacitet på 450 liter. Problemet: der var ikke en specifik brandsektion til opbevaring af væskerne med passende ventilation, og der var ikke nogen inddeling af EX-zoner. Derudover var der ikke plads til opsamling af trykgaspakninger, som skal opbevares adskilt fra de brandfarlige medier.

De ansvarlige hos Stadler Fahrzeug AG begyndte at lede efter en passende samarbejdspartner, der kunne gennemføre det kommende projekt. Den ønskede løsning kom fra DENIOS i Schweiz.

Løsningen fra DENIOS

Der blev planlagt en brandsikker miljøcontainer fra DENIOS af typen WFP, som skulle opfylde alle kravene fra Stadler Fahrzeug AG og have et gulvareal på kun 10 m². Miljøcontaineren tilbyder en all-round brandsikring efter F90-standarden (90 minutters brandsikring), og det indre af lageret er fabriksdesignet som en EX-zone 1 for at overholde internationale forskrifter om eksplosionsbeskyttelse.

Der blev integreret reolsystemer for at udnytte pladsen på det lille gulvareal mest muligt. Reolerne giver plads nok til opbevaring af mindre beholdere. Dertil blev miljøcontaineren også udstyret med belysning, teknisk ventilation og brandalarm, og alle tre funktioner giver den nødvendige sikkerhed ved opbevaring af brandfarlige væsker.

Den brandsikre miljøcontainer har et integreret opsamlingskar i stål, som kan rumme op til 1.350 liter. Det anvendte stål er kemisk og mekanisk modstandsdygtigt. Branddetektoren i lageret sørger for, at dørene lukker automatisk i en nødsituation. Der blev installeret et brandsikkert materialeskab til opbevaring af trykgasbeholdere.

Resultat og kundefordele

Den brandsikre miljøcontainer fra DENIOS som Stadler Fahrzueg AGs nye opbevaringsløsning overholder ikke kun alle officielle krav og tekniske standarder. DENIOS fremstiller alle produkter in-house og garanterer en professionel installation hos kunden. Dermed tilbydes kunden en all-round service fra den første idé til deres nye opbevaringsløsning, design, udvikling, produktion og frem til vedligeholdelse. Dette bliver ikke leveret på samme måde af nogen anden udbyder.

Løsningen fra DENIOS giver merværdi for Stadler AG, idet miljøcontaineren er mobil og kan om nødvendigt flyttes til en anden lokalitet i virksomheden eller flyttes udenfor - forudsat at de nødvendige sikkerhedsstandarder er på plads det nye opstillingssted.

Udforsk relevante produkter

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Opbevar dine brandfarlige væsker sikkert i et testet sikkerhedskoncept!

Se udvalg

Udstyr til lagre til farlige medier

Udforsk vores udstyrsmuligheder til lagre til farlige materialer, brandsikre lagre samt lagre til peroxider og lithium-ion-batterier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00