DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af desinfektionsmidler i vandbeskyttelsesområde

Vandbeskyttelse i Tyskland er reguleret af strenge lovkrav til opbevaring af vandforurenende stoffer og væsker. Normalt kræves et opsamlingsvolumen, der mindst svarer til den største lagrede beholder eller 10% af den samlede mængde, der opbevares. Men hvis farlige væsker og stoffer skal opbevares i vandbeskyttelsesområder, gælder der langt strengere regler. Her skal 100% af den opbevarede farlige væske kunne blive opsamlet i eksempelvis et opsamlingskar i tilfælde af lækage fra beholderen, hvor væsken er i. Med denne udfordring henvendte kunden sig til DENIOS i Tyskland.

Udfordring og opgave

Til udendørs opbevaring af desinfektionsmidler på paller krævede kunden - som er en de førende medicinalvirksomheder i Tyskland med kompetenceområderne: smerteterapi, onkologi og luftveje - store lagre. Da lagrene skulle placeres i et vandbeskyttelsesområde, skulle der kunne garanteres en opsamlingsmængde på 100%. På grund af den udendørs opstilling af det eksterne lager, skulle alle lagerenhederne udstyres med et eksplosionssikkert klimaanlæg.

Løsningen fra DENIOS

DENIOS har udviklet en skræddersyet løsnikng til kunden baseret på deres gennemprøvede SC-lager til farlige medier. Tre strukturelt identiske lagersystemer i 2P 814-serien i isoleret design (ISO "A" iht. DIN 4102) blev hver især udstyret med et klimaanlæg. Dette klimaanlæg blev monteret på bagvæggen efter kundens ønske. Derudover blev lagrene til farlige medier udstyret med opsamlingskar med en opsamlingsvolumen på 100% af de opbevarede desinfektionsmidler for at opfylde kravene til opbevaring i vandbeskyttelsesområder.

Resultat og kundefordele

Med det isolerede og klimatiserede lager til opbevaring af farlige væsker fra DENIOS har kunden modtaget en omkostningseffektiv og fremtidssikret løsning, der opfylder gældende lovkrav, og som er skræddersyet præcist til kundens behov.

Hvis det bliver nødvendigt at flytte virksomhedens lokalitet, så kan lageret, grundet dets mobilitet, blive flyttet med uden de større udfordringer.

Opdag passende produkter

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Få gavn af testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier!

Se udvalg

Kølekamre og klimasystemer

Et DENIOS-kølekammer er særligt energieffektivt med energibesparelser på op til 50 %. Opbevar op til 16 IBC'er eller 24 tromler i temperaturintervaller fra 0° til 35°.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00