DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

Holcim (Deutschland) AG er Nordtysklands største producent af byggematerialer og har base i Hamborg. Deres kerneforretning er produktion af cement fra deres egne råvareudvinding i fabrikkerne Lägerdorf og Höver samt produktion af slaggersand og cement indeholdende slaggersand på lokationerne i Salzgitter og Bremen. Med sine datterselskaber er Holcim (Deutschland) AG også repræsenteret i sektorerne for færdigblandet beton, byggematerialer, tilslag og mineralske materialer.

Udfordring og opgave

Holcim AGs udfordring har blandt andet været, at den hidtidige praksis med at opbevare nye smøremidler som olier og fedtstoffer i tønder og beholdere samen med brugte olier og fedtstoffer samt brugte absorbenter og snavsede renseklude med mere har været fordelt ud på fire forskellige steder. Dette har gjort den daglige håndtering meget besværlig.

Derudover opfyldte lageret heller ikke kravene i den gældende lovgivning vedrørende miljøbeskyttelse og brandsikring. Det var derfor nødvendigt at designe et nyt lager i Höver cementfabrikken for at kunne tilpasse arbejdsprocesserne til daglige krav og Holcims egne retningslinjer.

Løsningen fra DENIOS

DENIOS samarbejdede tæt med Holcim (Deutschland) AG for at kunne designe et lager til opbevaringen af farlige medier, som overholder den gældende lovgivning, og som er skræddersyet til kravene fra kunden selv.

Lageret til farlige medier, der er indrettet som et storstilet anlæg, er baseret på standardiserede lagersystemer fra DENIOS og indeholder to lagerområder. Det ene lagerområder består af et isoleret lager, og her er en frostfri opbevaring af nye smøremidler, olier og fedtstoffer blevet implementeret. Det andet og ikke-isolerede lagerområde bliver brugt til opbevaring af gamle olier og fedtstoffer. Der kan opbevares 52 IBC lagertanke eller 70 europaller i hver af de to lagerområder. Hvert af områderne er forsynet med overdækning og belysning, som muliggør en vejrbeskyttet håndtering ved brug af truck.

Til opbevaringen af brændbare medier i små beholdere og påfyldning af olier er det store lagersystem suppleret med et brandsikkert (REI 90 / F90 brandsikring) walk-in lager.

Resultat og kundefordele

Det nye lager til opbevaringen af smøremidler til Holcim (Deutschland) AG opfylder gældende lovkrav. Lageret kombinerer opbevaring og håndtering af nye og gamle smøremidler, olier og fedtstoffer i ét lager. Det indendørs område er tilgængelige for mobile løfteanordninger - heriblandt industritrucks. Dette øger effektiviteten i det daglige arbejde.

Krav til opbevaring med hensyn til temperaturspecifikationer og ventilationsteknik samt lovbestemmelser og brandsikringsstandarder bliver alle overholdt.

DENIOS AG har under hele forløbet været en kompetent og pålidelig partner, og har derfor også kunne levere et stort og færdigt lagersystem til Holcim (Deutschland) AG til deres opbevaring og håndtering af smøremidler.

Opdag passende produkter

Miljøcontainere til kemikalier og olier

DENIOS miljøcontainere til farlige medier giver masser af plads til sikker og alsidig opbevaring af vandforurenende og brandfarlige væsker og medier.

Se udvalg

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Få gavn af et testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Produktguide

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Case study

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Hent flere 6 af 19 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00