DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Overvejer du at bygge eget lager til kemikalier? Her er 6 ting, du skal være opmærksom på inden

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Men gennem vores 15 år på det danske marked har vi identificeret en række fejl og bagsider, som ofte opstår, når man bygger et lager til kemikalier. Så her er 6 ting, du skal have med i dine overvejelser, inden du bygger.

Det skal du vide, inden du bygger dit eget lager til kemikalier

1. Prisen passer ikke

Den pris, du får fra bygherren, tager ikke højde for kemikaliernes egenskaber. Derfor skal materialevalget opgraderes, og så stiger prisen tilsvarende.

2. Manglende erfaring

Bygherren har som regel ingen eller lille erfaring med at bygge lagre til kemikalier, og derfor skal der investeres ekstra meget tid i projektet - ofte sammen med konsulenter. Tid, som du som kunde skal betale for.

3. DET BYGGEDE LAGER OPFYLDER IKKE KRAVENE SOM HELHED

Prisen for elektriske installationer og komponenter har som standard en fast pris. Men hvis du opbevarer brandfarlige væsker, er det vigtigt, at du overvejer, om du overholder kravene til brandklassificering og ATEX - hele vejen igennem og for alle installerede komponenter. Og det medfører en masse ekstra omkostninger.

4. VOLUMENEN ER IKKE TILPASSET TIL KRAVENE TIL INDDÆMNINGEN

Opsamlingsvolumenen er ikke proportionel med, hvor mange IBC’er eller tromler, der kan opbevares. Pludselig står der en uautoriseret mængde i lageret, og det vil blive påpeget til en inspektion eller audit.

5. MANGLENDE VENTILATION

Ventilationen er ikke tilpasset kemikaliernes egenskaber. Dampe og gasser ophober sig, og det udgør en stor risiko for sikkerheden og dine medarbejders helbred.

6. LAGERET KAN IKKE FLYTTES ELLER TILPASSES TIL OMSTRUKTURERINGER I DIN VIRKSOMHED

Vælger du at bygge et lager til dine kemikalier, vil du ikke kunne flytte det – fx hvis I omorganiserer eller rykker produktionen. Det kan du derimod med en miljøcontainer til dine kemikalier. Og ændrer forholdene sig helt, vil du også kunne sælge miljøcontaineren.

Skal du bygge dit eget lager til kemikalier eller købe en miljøcontainer?

Prisen for en DENIOS miljøcontainer bliver ofte sammenlignet med prisen for at bygge et lager til kemikalier. Men mange kunder, der vælger at bygge, vender tilbage til os og er ret fortvivlede. For de opdager, at den pris, de oprindeligt fik af entreprenøren, slet ikke svarer til den endelige pris. Men det mest fortvivlende er, når det viser sig, at lageret slet ikke overholder lovgivningen for opbevaring af kemikalier – eller endnu værre: At der sker en ulykke, og den beskyttelse, du troede, du havde, ikke er til stede.

Vælg sikkerheden og prisen, når du skal opbevare kemikalier

Når du skal opbevare kemikalier på sikker vis og til den bedste pris, har vi den nødvendige viden og erfaring til at give dig den rigtige rådgivning. Og fra os får du en opbevaringsløsning, som er testet til at klare opgaven og opfylder alle relevante krav. Den er fremstillet af materialer, der er tilpasset de kemikalier, som du skal opbevare – lige fra vægge, døre og installationer til ventilationer. Og så ved du, hvor meget løsningen vil ende med at koste. For vi udarbejder en detaljeret behovsanalyse, inden projektet bliver skudt i gang.

Det er på tide at holde op med at sammenligne æbler og appelsiner. En investering i en miljøcontainer fra DENIOS er en sikker investering, der opfylder kravene og holder længe.

Overvejer du at bygge et lager til opbevaring af kemikalier, eller spekulerer du på, hvilken opbevaringsløsning der opfylder dine behov? Så rådgiver vi dig gerne. Kontakt os nedenfor.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om miljøcontainere?

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00