DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sådan kom institut hurtigt i mål med en sikker opbevaring af brandfarlige væsker

Da COVID-19-pandemien brød ud, skulle det gå stærkt. For pludselig stod et offentligt institut og skulle opbevare brandfarlige væsker flere steder i landet – og det satte krav til brandbeskyttelsen. Så for at sikre en forsvarlig opbevaring valgte de at indgå et tæt samarbejde med DENIOS Danmark.

Hvad var udfordringen?

Allerede under første møde havde de et akut behov for en sikker opbevaringsløsning til deres brandfarlige væsker. For flere steder landet over steg deres behov for de brandfarlige væsker i takt med, at pandemien tog fart.

Så efter en anbefaling fra deres samarbejdspartner for håndtering af klinisk risikoaffald tog de fat i DENIOS.

Men leveringstiden var ikke det eneste krav på listen. For da opbevaringen skulle rumme brandfarlige væsker, skulle opbevaringsløsningen også være:

  • I stand til at forhindre en ophobning af brandfarlige dampe

  • Brand- og eksplosionssikker iht. ATEX-direktivet

  • Frostsikker året rundt

Hvad blev løsningen?

Det var afgørende, at løsningen skulle kunne opfylde behovene med så få tidskrævende ændringer og ekstra godkendelsesprocesser som muligt. Derfor faldt valget på fire certificerede brandsikre containere af modellerne WFP-X 22 og WFP-X 14 fra DENIOS.

For her fik instituttet både den nødvendige plads til at opbevare de store mængder brandfarlige væsker på sikker vis - og så kunne containerne opfylde behovene med kun fire tilføjelser. De brandsikre containere har nemlig allerede 90 minutters brandbeskyttelse (REI 90) både inde- og udefra. Og så blev de udstyret med:

  • Mekanisk ventilation til at lede de brandfarlige dampe ud af containeren og forhindre antændelse

  • State of the art argonite brandslukningsanlæg for ekstra brandbeskyttelse og ABDL-anlæg til at holde dørene åbne og sikre, at de lukker automatisk ved brand

  • Varme så instituttet kunne opbevare deres væsker frostfrit – året rundt

På den måde kunne instituttet undvige mange af de krav og opgaver, som en byggeproces havde krævet, hvis de skulle have stablet en bygning på benene til opbevaringen. Lige fra indhentelse af godkendelser til selve byggeriet.

Og så sikrede de brandsikre containeres høje standardbeskyttelse, at institutionen kunne opbevare deres brandfarlige væsker sikkert. Og med kort varsel.

Brandsikker container indefra

Brandsikker container udefra

Udforsk relevante produkter

Miljøcontainere til kemikalier og olier

DENIOS miljøcontainere til farlige medier giver masser af plads til sikker og alsidig opbevaring af vandforurenende og brandfarlige væsker og medier.

Se udvalg

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Få gavn af et testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00