DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Testlaboratorium til batterier hos Phoenix Testlab

Phoenix Testlab er et uafhængigt testlaboratorium og certificeringsinstitut for tekniske produkter. Phoenix Testlab ser sig selv som en teknisk servicevirksomhed, der støtter sine kunder fra udvikling til markedslancering af et produkt. Tjenesten omfatter ikke kun den tekniske test af produkter, men også den internationale styring af godkendelsesprocedurer.

Udfordring og opgave

Til sit hovedkvarter i Nordrhein-Westfalen i Tyskland havde Phoenix Testlab brug for et nyt testlaboratorium til test af lithium-ion batterier og lithium-ion moduler, som blandt andet bliver anvendt inden for elektromobilitet og solteknologi. Sikkerhedsaspekter for medarbejdere, testmiljø og testobjekt har spillet en central rolle til testlaboratoriet.

Følgende tests skal kunne udføres i testlaboratoriet til lithium-ion batterier:

  • Test af temperatur- og klimaændringer

  • Vibrations- og stødtest

  • Test af korrosion og skadelig gas

  • Test af elektromagnetisk kompatibilitet

  • Cyklisering af batterierne

Løsningen fra DENIOS

På baggrund af vores tekniske lagerrum og sikkerhedsrum har DENIOS udviklet et system til overvåget og midlertidig opbevaring af lithium-ion batterier i tæt samarbejde med kunden.

Løsningen blev et lager med F90 / REI 90 brandsikring (90 minutters brandbeskyttelse) med DIBt-godkendelse. På baggrund af de farlige egenskabe,r som lithium-ion batterier har, er Phoenix Testlabs nye testlaboratorium udstyret med passende sikkerhedsanordninger såsom aircondition, teknisk ventilation og trykaflastningsområder.

Resultat og kundefordele

Med denne afprøvede løsning er Phoenix Testlab blevet i stand til at designe hele proceskæden effektivt og samtidig opnå det højeste niveau af sikkerhed for sine medarbejdere.

Opdag passende produkter

Testrum til lithiumbatterier

Hvordan tester du dine brugte lithiumbatterier præcist og sikkert? Vi hjælper dig gerne med at fastlægge dine behov.

Se udvalg

Udstyr til testrum til lithiumbatterier

Udnyt DENIOS' brede udvalg af produkter til at indrette dit testrum til lithiumbatterier efter dine behov.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Produktguide

Lithiumbatterier: Luk risikoen inde

Håndteringen af lithiumbatterier kommer med farer. Men uanset, om du ønsker at opbevare, håndtere, transportere eller stressteste dine batterier, så finder du den rette løsning til at mindske risikoen hos DENIOS.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Case study

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Produktguide

Lithium-ion batterier: Løber du en risiko?

Den potentielle fare ved håndtering af lithium-ion-batterier er stor. For din sikkerhed tilbyder vi et omfattende specialsortiment til opbevaring, transport, håndtering, opladning og testning af lithium-ion.

Læs mere
Case study

Testlaboratorium til batterier hos Phoenix Testlab

Phoenix Testlab er en del af Phoenix Contact Group. DENIOS har fremstillet et lagersystem til test af lithium-ion-batterier, der kan simulere fem forskellige testforhold. Det brandsikre lager og testlaboratorium sikrede beskyttelsen af ​​medarbejderne og er designet effektivt til hele proceskæder.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Hent flere 6 af 10 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00