DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion energilagringssystemer

I mere end 30 år har ads-tec GmbH, med hovedkvarter i Leinfelden-Echterdingen, udviklet og produceret robuste IT-systemer til industriel brug samt komplekse automationsløsninger. Som partner og teknologileverandør inden for batteristyringssystemer til lithium-ion energilagringssystemer er ads-tec involveret i et vigtigt fremtidigt projekt inden for elektromobilitet.

Udfordring og opgave

Et sikkert testrum skulle bygges til forskningsarbejde inden for lithium-ion energilagringssystemer. På dette område og på nuværende tidspunkt giver lovgiver kun vage retningslinjer eller ingen retningslinjer. Hos ads-tec GmbH er sikkerheden en prioritet med "sikkerhed først", hvilket afspejles i en omfattende risikoanalyse.

Løsningen fra DENIOS

I tæt samarbejde med ads-tec har DENIOS' ingeniører udviklet en løsning, der er skræddersyet præcist til virksomhedens behov. Samtidig sikrer løsningen også det højeste sikkerhedsniveau. En lang række mulige farer, som der ikke var generelle svar på, blev diskuteret. En F90 brandsikring (også til T90, G90) med godkendelse fra DIBt i Berlin var et af minimumskravene. Testrummet med et areal på 30 m² opfylder alle brandsikringskrav. ATEX-konformitet er garanteret, og det samme er gældende for kravene til vandbeskyttelse. Derudover er testrummet udstyret med opsamlingskar, som er har et elektrisk ledende indlægskar i polyethylen (PE). For at beskytte medarbejdere yderligere, blev der taget hensyn til et G90-vindue i T90-indgangsdøren.

Udover testrummet blev der sat et andet brandsikkert lager op med en F90 brandsikring. Dette lager skulle anvendes til opbevaring af lithium-ion batterier.

Resultat og kundefordele

Effektiv udnyttelse af pladsen og størst mulig sikkerhed var afgørende for valget af det brandsikre lager. Ads-tec GmbH fik begge dele med de brandsikre lagre fra DENIOS AG. DENIOS' "plug and store" byggemetode, egen konstruktion og moderne produktion i vores hovedkvarter i Bad Oeynhausen i Tyskland samt samspilelt mellem specialafdelingerne i begge virksomheder garanterede hurtig idriftsættelse. Der kunne således ydes et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse og beskyttelse af ansatte.

Opdag passende produkter

Testrum til lithiumbatterier

Hvordan tester du dine brugte lithiumbatterier præcist og sikkert? Vi hjælper dig gerne med at fastlægge dine behov.

Se udvalg

Udstyr til testrum til lithiumbatterier

Udnyt DENIOS' brede udvalg af produkter til at indrette dit testrum til lithiumbatterier efter dine behov.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00