DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Kølekamre og klimasystemer

I vores kølekamre og lagre med kølesystemer/klimaanlæg lægger vi særlig vægt på energieffektivitet. Derfor reducerer vi energiforbruget med 50% ved brug af homogene isoleringsegenskaber på hele den ydre kappe og anvendelse af byggekomponenter med lave temperaturovergange. Temperaturintervaller fra 0 °C til 35 °C er optimalt afdækket og udstyret med køle- eller klimaanlæg efter behov. Der fremstilles reolsystemer eller walk-in-systemer med en lagerkapacitet på op til 16 IBC'er eller 24 200-liters tromler.

Effektive køling med kølekamre og klimasystemer

Klimasystemer i henhold til DIN EN 13779

Den europæiske standard EN 13779 klassificerer luftkvaliteten i rum, der ikke er beboet, men som er beregnet til beboelse. Kvaliteten af indendørs luft, ind- og udsugningsluft og udeluft klassificeres. EN 13779 lægger større vægt på planlæggerens ansvar. Konkret betyder det, at alle personer, der er involveret i opførelsen af et klimaanlæg, skal være enige om et fælles grundlag på et tidligt tidspunkt for at undgå misforståelser og omkostninger. Stol på DENIOS' projektledere fra starten af din planlægning, og så kan du være sikker på, at dit køle- og klimaanlæg opfylder alle de nødvendige krav.

Standard design

Uanset om det drejer sig om klimaanlæg eller køling til temperaturer ned til 0 °C: både lagre med hylder og walk-in-anlæg kan konstrueres til disse opgaver. Den grundlæggende struktur for vores kølekamre og opbevaringssystemer til farlige medier med køle-/klimaanlæg er den solide ramme af svejste stålprofiler og det integrerede opsamlingskar med WHG-godkendelse. Isolering af høj kvalitet opnås ved hjælp af isoleringsmaterialet af polyurethanskum med en U-værdi på 0,24 W/m²K, der er monteret på alle sider. Der er monteret isolerede døre i adgangsrummet, som kan udstyres med varme mod isdannelse, hvis det er nødvendigt.

Udstyr

Afhængigt af temperaturområdet anvendes der split- eller køleaggregater til klimaanlæg. Disse systemer tilpasses og optimeres derefter til dine behov med et omfattende udvalg af udstyr. På denne måde kan vores løsninger tilpasses til behov i mange brancher: Uanset om det er den kemiske, farmaceutiske, fødevare- eller bilindustrien.

Inden for køleteknologi er vi særligt opmærksom på dine specifikke behov. Uanset om det er et hyldesystem eller en walk-in version - alle vores køle- og klimaanlæg er designet efter individuelle specifikationer. Isoleringen på alle sider er normalt mindst 100 mm tyk PUR-isolering. Klima- eller køleaggregaterne er designet i overensstemmelse med kravene og det samlede system, ligesom styresystemet. Farlige medier i alle vandrisikoklasser kan opbevares sikkert i det integrerede opsamlingskar. Forskellige udstyrsvarianter kan implementeres efter anmodning:

 • Ex-beskyttelse

 • Brandbeskyttelse indefra og udefra (begrænset temperaturområde)

 • Valgfrit udstyr som lager til farlige medier via integreret opsamlingskar

 • GMP-konformt udstyr

 • Indbyggede hylder og rullebaner

Køleteknik fra DENIOS – et hav af muligheder

DENIOS køle- og klimakamre kan fås som som walk-in-systemer eller som reolopbevaringssystemer. For at sikre en pålidelig og problemfri drift af kølesystemerne anvender vi højtydende kølesystemer. På grund af det farepotentiale, som visse stoffer udgør, er forebyggelse af fejl et af de centrale krav. Derfor sker udformningen af klimaanlægget på baggrund af en forudgående simulering. I praksis anvendes der ofte kombinerede enheder, som er udstyret med både køle- og varmefunktioner.

De vigtigste funktioner i vores kølekamre - i et samlet overblik:

 • Systemer til opbevaring på hylder og walk-in-systemer
 • Kraftige køleenheder (split-enheder) med høj kontrolkvalitet for at sikre et præcist temperaturvindue
 • Maksimal energieffektivitet
 • Brug af de bedste isoleringsmaterialer
 • Effektive systemer til optimal luftcirkulation
 • Reduktion af energiforbruget med op til 50 % i forhold til konventionelle systemer
 • Ensartet temperaturfordeling i kølekamret
 • Integreret opsamlingskar
 • Homogene isoleringsegenskaber over hele den ydre ramme
 • Anvendelse af klimadøre af høj kvalitet med lave temperaturovergange
 • EnEV-kompatibelt design
 • Brandsikring
 • Eksplosionssikkert design (valgfrit)

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit kølekammer eller klimasystem

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit varmekammer til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00