DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Stinkskabe til laboratorier

Stinkskabe til laboratorier beskytter dine medarbejdere, når de håndterer kemikalier og skal overholde de foreskrevne grænseværdier på arbejdspladsen. Stinkskabenes høje sikkerhedsniveau opnås ved hjælp af den friske luft, der blæses ud ved arbejdsfladens forkant og i toppen. De farlige dampe drives mod bagvæggen, hvor de bliver udsuget.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Videoer: Sådan arbejder du sikkert med farlige medier
Effektivitet med tekniske sikkerhedsaftræk

Arbejdet med farlige medier er udbredt i industrien og den offentlige sektor. Men uden en effektiv beskyttelse kan luftbårne farlige medier som fx støv og dampe blive spredt i rummet, indåndet og udgøre en betydelig sundhedsrisiko. Derfor er det essentielt at bruge udsugnings- og ventilationsløsninger til at opfange støv og dampe direkte fra kilden. Men alt efter behovet adskiller de forskellige løsninger sig i deres effektivitet på grund af deres forskellige konstruktioner.

Alsidighed med VARIO-Flow arbejdsstation til farlige medier

Med VARIO-Flow GAP får du en sikker og ergonomisk arbejdsplads til farlige medier. Du kan vælge blandt 24 forskellige størrelser, så du med sikkerhed finder en, der opfylder dine krav og behov. Derudover kan du frit vælge mellem forskellige arbejdsflader, medietilslutninger og en underramme med skabe og tilbehør. Se funktionaliteten og udforsk dine muligheder i videoen.

Vigtige tilføjelser til dit stinkskab til laboratorier

Udstyr

Udnyt DENIOS' bedre produktsortiment til at opsætte dit system til udsugning af forurenende stoffer efter dine behov. Og så leverer vi det som en nøglefærdig løsning - inkl. dit valgte udstyr. Udsugningssventilatorer, integrerbar filterteknologi, eksplosionssikring og meget mere: Hos DENIOS får du den optimale løsning til dine behov. Vi rådgiver dig også gerne i din virksomhed, så vi kan udarbejde den VARIO-Flow-løsning, der opfylder dine behov.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Vil du vide mere om lignende emner?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00