DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Fra idé til produkt: Sådan bliver et DENIOS opsamlingskar skabt

Har du nogensinde tænkt over, hvad et opsamlingskar går i gennem, før det står i din virksomhed – lige fra produktudvikling til tests? En lang række af de produkter, som i dag er fast inventar i mange virksomheder, blev i sin tid udviklet af DENIOS. For vi fokuserer på at gøre vores kunders opbevaring af farligt gods sikrere, smartere og mere funktionelt. Her kan du følge hele processen for vores opsamlingskar af plast.

Innovation: udviklet til kunden

Hvordan udvikler vi vores produkter? Det gør vi i tæt dialog med vores kunder og med fingeren på pulsen. Og så implementerer vi løbende krav og forbedringer i vores nye produkter.

Men – visse standardstørrelser er allerede bestemt af lovgivningen. Og så udarbejder vi designet og konstruktionen. På den måde opfylder vores opsamlingskar ikke kun lovkravene, men de er også funktionelle, og pladsen er optimeret til det yderste - fx med gaffellommer til palleløftere og lækageovervågning.

Til at udarbejde konstruktionen anvender vi teoretiske beregningsmetoder for at sikre, at de enkelte komponenter og det samlede produkt opfylder alle sikkerhedskriterier. Og så tester vi. Det sker med en prototype i praksis.

i

Hvad har vores kunders krav og vores opsamlingskar til fælles? De ændres konstant. Og med mere end 500 modeller tilbyder vi det største udvalg i hele Europa.

Kender du vores pro-line?

Med et pro-line opsamlingskar af PE til to eller fire tromler á 200 liter kan du opbevare dine aggressive væsker på en praksisorienteret konstruktion. Opsamlingskarret er ideelt til opbevaring af syrer og baser og har følgende funktioner:

 • Kar med indstøbt støtte til gitterristen for en optimal belastningsevne.
 • Problemfri, væsketæt og fremstillet i et moderne design.
 • Lækageindikator med rødt signal for en øget sikkerhed og bekvemmelighed.
 • Karret og gitterristen er udelukkende fremstillet af et kemisk modstandsdygtigt polyethylen (PE) med DIBt-godkendelse.
 • Integrerede gaffellommer, som er tilgængelige fra alle sider – både til udstyr og transport.
 • Stabil gitterrist med ergonomiske håndtag, og som er let at fjerne – f.eks. til tjek og/eller rengøring.

Bag om kulissen: praktiske forsøg og godkendelsesprocessen

Vores opsamlingskar opfylder alle lovkrav - det sikrer vi med certificeringer. Bl.a. er vores opsamlingskar certificeret med en bygningsinspektionsgodkendelse fra det tyske institut for bygningsteknologi (DIBt).

Et opsamlingskar af plast fra DENIOS kan modstå op til 24 tons testbelastning*

Men inden vi ansøger om godkendelse, udfører vi altid praktiske forundersøgelser i samarbejde med et uafhængigt institut inden for materialetestning. Og her tester vi bl.a.:

 • Opsamlingskarrets stabilitet og tæthed (forsøg, hvor karret fyldes med sandsække eller vand)
 • Belastning eller "trafikbelastning" (test med præfabrikerede stålvægte)
 • Materialets kompatibilitet (kontrollerer også, om de anvendte materialer er godkendte)
 • UV-resistens
 • Yderligere langsigtede tests af stabiliteten for kar, der er højere end 500 mm.

Så snart vi modtager den positive testrapport, indsender vi ansøgningen. Og når vi har fået godkendelsen, kontrollerer instituttet den første prøve igen for at afgøre, om alle kvalitetsstandarder bliver overholdt.

*Eksempel for DENIOS’ klassiske opsamlingskar til 3 IBC'er på 1000 liter: For at opnå en generel bygningsgodkendelse fra DIBt skal karret kunne holde til 4 gange belastningskapaciteten over en testperiode på mindst 30 minutter.

Egen produktion og kvalitetssikring

DENIOS opsamlingskar bliver fremstillet internt – under høje kvalitetsstandarder. For vi er en certificeret specialistvirksomhed ifølge Water Resources Act og lever op til DIN EN 1090-2.

Vores opsamlingskar i plast er lavet af PE og produceres internt. Og formene til opsamlingskarrene skaber vi i vores interne værktøjsbutik. Når karrene bliver produceret, bliver pulveriseret termoplast opvarmet til smeltepunktet i hule forme. Og når formen så roterer, lægger plasten sig lag for lag på formens vægge. Resultatet? Et fuldstændigt væsketæt opsamlingskar.

i

Mere end 50.000 opsamlingskar bliver årligt produceret af DENIOS.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om opsamlingskar og andre relaterede emner?

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00