DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Spildbakker til IBC palletanke

Med en spildbakke til IBC palletanke fra DENIOS kan du opbevare dine vandforurenende, miljøfarlige eller brandfarlige væsker på sikker vis - uanset fareklassen. Spildbakker kaldes også opsamlingskar og fås i et hav af størrelser. Vælg mellem spildbakker i store og små størrelser, alt efter hvor mange IBC’er du skal opbevare. Nedenfor finder du spildbakker i stål og plast til 1-3 IBC palletanke – eller spildbakker i rustfrit stål til 1 eller to IBC’er. Spildbakkerne kommer med optimerede ”fødder”, som giver plads under karrene, så du nemt kan flytte dine spildbakker med en palleløfter eller gaffeltruck.

Spildbakker af stål til 1 IBC palletank

Vores spildbakker i stål til én IBC palletank er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’en på.

Spildbakker af stål til 2 IBC palletanke

Vores spildbakker i stål til to IBC palletanke er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’erne på.

Spildbakker af stål til 3 IBC palletanke

Vores spildbakker i stål til tre IBC palletanke er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’erne på.

Spildbakker af rustfrit stål til 1-2 IBC palletanke

Vores spildbakker i rustfrit stål til 1-2 IBC'er er velegnede til opbevaring af særligt aggressive kemikalier.

Spildbakker af plast (PE) til 1 IBC palletank

Vores spildbakker af plast til en IBC er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC'en på.

Spildbakker af plast (PE) til 2 IBC palletanke

Vores spildbakker af plast til to IBC'er er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC'erne på.

Spildbakker af plast (PE) til 3 IBC palletanke

Vores spildbakker af plast til tre IBC'er er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier.

Tilbehør til IBC-spildbakke

Blandt vores tilbehør til spildbakker finder du holdere til at stille dine kander på under aftapningen, tildækningshætter og beholdere til tappe i, som du kan justere i højden.

Vil du vide mere om spildbakker / opsamlingskar?

Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

Væsker, der lækker, er ikke ualmindeligt, og kan ske når som helst. Men hvad gør du så? Hvordan kommer væsken ud af opsamlingskarret igen, inden karret renses og destrueres? Dette er ikke så ligetil, som man skulle tro. For der kan opstå alvorlige fejl, når opsamlingskar bliver tømt. Her er, hvad du under ingen omstændigheder bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Guide

4 trin: Sådan vælger du det rigtige opsamlingskar

Som leverandør og producent af det største udvalg af opsamlingskar kan vi forsikre dig: Der findes et opsamlingskar til ethvert behov. Her viser vi dig, hvordan du finder det rette opsamlingskar til dine behov og medier.

Læs mere
FAQ

Opsamlingskar - spørgsmål og svar

Få svar på alle dine spørgsmål om korrekt opbevaring med opsamlingskar. Her fortæller vi dig, hvad du bør vide.

Læs mere
Artikel

Fra idé til produkt: Sådan bliver et DENIOS opsamlingskar skabt

Tag et kig bag kulisserne hos DENIOS! Her ser du, hvordan opsamlingskar af plast bliver fremstillet i vores virksomhed: Fra den første idé i vores innovationsafdeling og gennem godkendelsesprocessen til det færdige produkt, som vi fremstiller i vores egen produktion.

Læs mere
Hent flere 4 af 6 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00