DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Spildbakker til IBC palletanke

Med en spildbakke til IBC palletanke fra DENIOS kan du opbevare dine vandforurenende, miljøfarlige eller brandfarlige væsker på sikker vis - uanset fareklassen. Spildbakker kaldes også opsamlingskar og fås i et hav af størrelser. Vælg mellem spildbakker i store og små størrelser, alt efter hvor mange IBC’er du skal opbevare. Nedenfor finder du spildbakker i stål og plast til 1-3 IBC palletanke – eller spildbakker i rustfrit stål til 1 eller to IBC’er. Spildbakkerne kommer med optimerede ”fødder”, som giver plads under karrene, så du nemt kan flytte dine spildbakker med en palleløfter eller gaffeltruck.

Spildbakker af stål til 1 IBC palletank

Vores spildbakker i stål til én IBC palletank er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’en på.

Spildbakker af stål til 2 IBC palletanke

Vores spildbakker i stål til to IBC palletanke er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’erne på.

Spildbakker af stål til 3 IBC palletanke

Vores spildbakker i stål til tre IBC palletanke er velegnede til opbevaring af vandforurenende medier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC’erne på.

Spildbakker af rustfrit stål til 1-2 IBC palletanke

Vores spildbakker i rustfrit stål til 1-2 IBC'er er velegnede til opbevaring af særligt aggressive kemikalier.

Spildbakker af plast (PE) til 1 IBC palletank

Vores spildbakker af plast til en IBC er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC'en på.

Spildbakker af plast (PE) til 2 IBC palletanke

Vores spildbakker af plast til to IBC'er er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier. De fås også med påfyldningsstativ til at stille IBC'erne på.

Spildbakker af plast (PE) til 3 IBC palletanke

Vores spildbakker af plast til tre IBC'er er velegnede til opbevaring af forskellige syrer, baser eller fx ikke-brændbare rengøringskemikalier.

Tilbehør til IBC-spildbakke

Blandt vores tilbehør til spildbakker finder du holdere til at stille dine kander på under aftapningen, tildækningshætter og beholdere til tappe i, som du kan justere i højden.

Vil du vide mere om spildbakker / opsamlingskar?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00