DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH er en førende østrigsk virksomhed inden for elektroteknik, produktion og service. Siden 1984 har virksomheden udviklet og produceret elektroniske og elektromekaniske samlinger og enheder, fra prototyper til serieproduktion.

Udfordring og opgave

Ved rengøring af små dele bliver der frigivet store mængder af brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne hos BECOM GmbH skal beskyttes imod. Da opløsningsmidlet har et meget lavt damptryk, skal de beholdere, som de små dele tidligere har været placeret i, også konstant støvsuges og rengøres.

Løsningen fra DENIOS

Efter at have analyseret opgaven og BECOM GmBHs udfordring, foreslog vores DENIOS ingeniører brugen af et AT compact udsugningsbord / stinkskab lavet af rustfrit stål og med et forureningsdetektionssystem. Da acetonedampene er yderst brandfarlige, er dette udsugningsbord og arbejdsbord designet med eksplosionsbeskyttelse. Derudover er der også to kar med udsugningstilslutning og afløbsområde integreret i udsugningsbordet.

Resultat og kundefordel

Løsningen, der er blevet udviklet og leveret af DENIOS, sikrer en enorm forbedring for de medarbejdere hos BECOM GmbH, der udfører denne form for rengøringsarbejde. Resultatet er en ren og kompakt løsning, som samtidig sparer plads. BECOM GmbH har ytret stor tilfredshed med den strukturerede tilgang til opgaven, den fleksible håndtering og det endelige resultat. Derfor har de også til hensigt at igangsætte yderligere ventilationsprojekter hos DENIOS.

Opdag passende produkter

Renluft- og containment-løsninger

Leder du efter et lukket renrumsmiljø til sikker håndtering af pulvere eller opløsningsmidler?

Se udvalg

Udstyr til udsugning- og ventilationsløsninger

Vil du have skræddersyet din egen udsugningsløsning? Her kan du læse mere om vores udstyrsmuligheder inden for luftteknologi.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og emner

Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Casestudier

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH fra Østrig producerer elektromekaniske enheder. Ved rengøring af små dele dannes der brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne bør beskyttes mod. Et DENIOS udsugningsbord / stinkskab med forureningsdetektion garanterer en øget sikkerhed.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Casestudier

Teknisk rumsystem til laboratorie- og prøvetagningsarbejde hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG

For at kunne outsource prøvetagning og laboratoriearbejde fra de eksisterende forretningslokaler implementerede DENIOS et teknisk rumsystem hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. Et defineret temperaturniveau opretholdes i rumsystemet. Et installeret forureningsopsamlingssystem beskytter medarbejdere under arbejdet.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af farlige medier hos Airbus

DENIOS integrerer en arbejdsstation til farlige medier (maling og lak) i et REI90 brandsikkert lager for Airbus i Finkenwerder og skaber således en central brandsikringssektion i en almindelig samlingshal. Maling og lak opbevares i den skræddersyede løsning fra DENIOS. Samtidig kan medarbejderne direkte og sikkert udføre malings- og lakarbejde.

Læs mere
Casestudier

Rum til blanding af farver i brandsikkert lager hos Siemens

Hvis der anvendes maling og lak i produktionsområder, skal medarbejderne beskyttes i overensstemmelse hermed. Til Industrial Turbomachinery i Sverige havde Siemens brug for en sikker pladsløsning til opbevaring og blanding af maling. For at optimere logistiske processer bør den fysiske nærhed til andre bygninger sikres.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv