DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af desinfektionsmidler i vandbeskyttelsesområde

Vandbeskyttelse i Tyskland er reguleret af strenge lovkrav til opbevaring af vandforurenende stoffer og væsker. Normalt kræves et opsamlingsvolumen, der mindst svarer til den største lagrede beholder eller 10% af den samlede mængde, der opbevares. Men hvis farlige væsker og stoffer skal opbevares i vandbeskyttelsesområder, gælder der langt strengere regler. Her skal 100% af den opbevarede farlige væske kunne blive opsamlet i eksempelvis et opsamlingskar i tilfælde af lækage fra beholderen, hvor væsken er i. Med denne udfordring henvendte kunden sig til DENIOS i Tyskland.

Udfordring og opgave

Til udendørs opbevaring af desinfektionsmidler på paller krævede kunden - som er en de førende medicinalvirksomheder i Tyskland med kompetenceområderne: smerteterapi, onkologi og luftveje - store lagre. Da lagrene skulle placeres i et vandbeskyttelsesområde, skulle der kunne garanteres en opsamlingsmængde på 100%. På grund af den udendørs opstilling af det eksterne lager, skulle alle lagerenhederne udstyres med et eksplosionssikkert klimaanlæg.

Løsningen fra DENIOS

DENIOS har udviklet en skræddersyet løsnikng til kunden baseret på deres gennemprøvede SC-lager til farlige medier. Tre strukturelt identiske lagersystemer i 2P 814-serien i isoleret design (ISO "A" iht. DIN 4102) blev hver især udstyret med et klimaanlæg. Dette klimaanlæg blev monteret på bagvæggen efter kundens ønske. Derudover blev lagrene til farlige medier udstyret med opsamlingskar med en opsamlingsvolumen på 100% af de opbevarede desinfektionsmidler for at opfylde kravene til opbevaring i vandbeskyttelsesområder.

Resultat og kundefordele

Med det isolerede og klimatiserede lager til opbevaring af farlige væsker fra DENIOS har kunden modtaget en omkostningseffektiv og fremtidssikret løsning, der opfylder gældende lovkrav, og som er skræddersyet præcist til kundens behov.

Hvis det bliver nødvendigt at flytte virksomhedens lokalitet, så kan lageret, grundet dets mobilitet, blive flyttet med uden de større udfordringer.

Opdag passende produkter

Brandsikre lagre

De brandsikre lagre fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet F 90 (REI 90) brandbeskyttelse. Få gavn af testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier!

Se udvalg

Kølekamre og klimasystemer

Et DENIOS-kølekammer er særligt energieffektivt med energibesparelser på op til 50 %. Opbevar op til 16 IBC'er eller 24 tromler i temperaturintervaller fra 0° til 35°.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af desinfektionsmidler i vandbeskyttelsesområde

Nogle gange er det nødvendigt at opbevare farlige medier i nærhed af natur og vandområder. Sådan en opbevaring af især særlig vanskelig, idet farlige medier er farlige for vand. Ikke desto mindre har DENIOS implementeret et lager til opbevaring af desinfektionsmidler med maksimale krav til brandsikring, eksplosionsbeskyttelse og vandbeskyttelse for en medicinalvirksomhed.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

En centraliseret opbevaringsløsning til smøremidler såsom fedt og olier er ikke kun sikrere, end hvis der er flere individuelle områder til opbevaring, de logistiske processer bliver også forbedret. For Holcim AG implementerede DENIOS et lager til farlige medier, der ikke kun opfylder disse krav, men også alle de officielle krav.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af farlige stoffer i fødevareproduktionen hos Agrana GmbH

DENIOS realiserede et eksternt lager for Agrana GmbH fra Østrig til opbevaring af olier til fødevareproduktion. Løsningen er velegnet til vandret tromlelager, stående tromlecontainer, indstilling af små beholdere og frostfri installation udendørs ved hjælp af et integreret varmesystem.

Læs mere
GUIDE

Planlæg dit lager til farlige medier korrekt

Meget kan gå galt ved planlægningen af et lager til farlige medier - og det kan ikke blot medføre ekstra omkostninger, men også sikkerhedsmangler. Vi har samlet nogle af de vigtigste spørgsmål, som du bør stille dig selv, når du planlægger et lager til farlige medier.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv