DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Mærker fra DENIOS – Udviklet til dine krav og behov

Hos DENIOS ser vi det som vores særlige pligt at beskytte miljøet og naturen og bevare begge for kommende generationer. I vores serie af mærker af produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed kan du finde nøje udviklet produkter, der sikkert skal håndtere og opbevare farlige medier; olier, kemikalier, syrer, baser, maling, kølevæske og så videre.

Hos DENIOS finder du innovative produkter
Vores produkter er udviklet af DENIOS’ egne ingeniører
30 års knowhow er grundlaget for vores produkter
Produkter beregnet til at beskytte vores miljø
Vores produkter er praktiske og brugbare

FALCON Sikkerhedsbeholdere

Vores FALCON produkter giver dig pålidelig beskyttelse og den højeste sikkerhed ved transport og håndtering af dine farlige olier og kemikalier. Vores omfattende sortiment af FALCON produkter består af påfyldningskander, findoseringskander, opbevaringsbeholdere, transportbeholdere og sikkerhedsbeholdere til sikker håndtering af aggressive kemikalier. Der ud over har vi også stænkekander, sprøjtekander og rensekar til rengøringsarbejde af mærket FALCON.

Læs mere

DENSORB® Absorbenter

DENSORB® Absorbenter fra DENIOS er din ultimative partner i kampen mod spildte væsker og lækager. DENSORB® absorberer kun, hvad det skal takket med de tre varianter af DENSORB®; Universal, Olie og Kemikalie. DENSORB® Absorbenter drypper ikke, går i stykker eller fnugger, ligegyldigt hvor fyldte de er. En 100% mætning af absorbenterne er mulig, uanset om der er tale om måtter, ruller slanger eller klude.

Læs mere

bio.x rengøringsmiddel og rengøring af dele

Vores bæredygtige og pålidelige rengøringskoncept; bio.x, omfatter rengøringsmidler til rengøring af opløsningsmidler samt rengøringsstationer til rengøring af dele med bio.x rengøringsmiddel. Bio.x rengøringsmiddel er uden opløsningsmidler, og det er specielt udviklet til brug på arbejdsstationerne og rengøringsbordene fra bio.x. Du får skånsom og samtidig yderst effektiv rengøring med opløsningsmiddelfri, biologisk nedbrydelig og hudvenlig rengøringsmiddel.

Se produkter

Lækagedetektor SpillGuard® og SpillGuard® connect

Med SpillGuard® har vores ingeniører udviklet det første advarselssystem af sin slags. Det er nemlig helt selvforsynende, det er klar til øjeblikkelig brug med det samme, og det kan eftermonteres på ethvert opsamlingskar uanset typen af opsamlingskar – selv i ATEX Zone 0. Lækager fra olier og kemikalier, der drypper og spilder ned i opsamlingskarrene, bliver registreret og rapporteret med det samme og altid af SpillGuard®. På den måde når lækagerne ikke at forårsage nogen større skader. Med den nye SpillGuard® connect kan du også bruge digitaliseringens fordele til din lækagehåndtering.

Læs mere

DENIOS’ producentmærker

Med over 30 års erfaring som både udviklere og producenter ved vi, at vores kunders krav og behov er meget forskellige. På baggrund af denne viden kan du føle dig sikker på, at du med garanti modtager den bedste og mest optimale løsninger for dig og dine opbevaringsudfordringer. I senere tid har vi fuldstændig revideret vores serier af opsamlingskar, og vi præsenterer nu vores helt nye producentmærker.

Læs mere

PURO-X Industriel rengøring- og vedligeholdelsesmiddel

PURO-X fra DENIOS er rengøringsmidler og plejeprodukter, der opfylder højeste krav. Vores produktsortiment af PURO-X består af rengøringsmidler og vedligeholdelsesmidler med olier og smøremidler. PURO-X er blandt andet velegnet inden for produktion, service og på værksteder.

Se produkter
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv