DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der arbejder med farlige medier, er ikke kun ansvarlige for sikker opbevaring og håndtering af medierne, men også for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Men med passende adgangsbegrænsninger på plads sikrer du ikke kun, at fx tyveri og hærværk bliver gjort mere besværligt. Du undgår også, at medarbejdere, som ikke har modtaget den nødvendige træning, får adgang til farlige medier eller arbejdsområder.

Hvilke tekniske beskyttelsesforanstaltninger er mulige?

Ved DENIOS tilbyder vi en række af løsninger til at kontrollere adgangen til opbevarings- og arbejdsområder – fx tekniske containerløsninger.

Tekniske containerløsninger: Med et hav af udstyrsmuligheder for øget sikkerhed

Vores tekniske containere er som standard udstyret med indbrudssikring, der lever op til modstandsklassen RC iht. DIN EN 1630. Derudover kan du vælge mellem en lang række mulige overvågningsteknologier med komponenter til at gøre dit system endnu mere sikkert. Det inkluderer:

  • Indbrudsdetekteringssystemer

  • Videoovervågning

  • Adgangskonrol (mekanisk låsesystem og adgangssystem via fx fingeraftryk)

  • Se alt udstyr

Vigtigt: Når du opbevarer brandbare medier, skal der tages stilling til eksplosionsbeskyttelse.

Har du brug for personlig rådgivning? Kontakt os! Vores team hjælper dig med glæde.

i

Vidste du, at den europæiske serie af standarder DIN EN 1627 ff. "Indbrudssikring" beskriver en klassificering af farlige områder samt de tekniske krav til et system? Det er et resultat af de individuelle testprocedurer i de efterfølgende standarder (EN 1628 til EN 1630). De forskellige testmetoder er beskrevet som følger:

Standard Testmetode
EN 1628 Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved statisk belastning. Ved at anvende statiske belastninger genereres der kompressionskræfter, og dermed testes de basiske styrker.
EN 1629 Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved dynamisk belastning. Her bliver en tyvs belastninger simuleret analogt svarende til spark eller træk.
EN 1630 Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved manuelt indbrudsforsøg, som bliver simuleret under laboratorieforhold.
Modstandsklasse Modstandstid Maksimal tetsttid Forbrydertype og adfærd
RC 1 N - - Basal beskyttelse mod indbrud, hvor der anvendes fysisk vold (primært vandalisme)
RC 2 N 3 min. 15 min. Den almindelige indbrudstyv, som bruger simple værktøjer som skruetrækkere, tænger og kiler (standard vinduesglas)
RC 2 3 min. 15 min. Den almindelige indbrudstyv, som bruger simple værktøjer som skruetrækkere, tænger og kiler (fra denne klasse kræves der sikkerhedsglas iht. EN 356)
RC 3 5 min. 20 min. Den erfarne tyv, som bruger to skruetrækkere og koben
RC 4 10 min. 30 min. Den erfarne tyv, som bruger sav og slagværktøj som fx økse, hammer og stemmejern samt batteridrevet værktøj
RC 5 15 min. 40 min. Den erfarne tyv, som bruger højt ydende el-værktøj som fx boremaskine, bajonetsav og vinkelsliber (skive på maks. 125 mm). Glasset skal kunne holde til direkte angreb under testen
RC 6 20 min. 50 min. Den erfarne tyv, som bruger mere højt ydende el-værktøj som fx boremaskine, bajonetsav og vinkelsliber (skive på maks. 250 mm)

Løsninger til mindre mængder af farlige medier og følsomme arbejdsområder

Hvis du ikke har brug for en stor container, har vi også opbevaringsløsninger med en lavere kapacitet til farlige medier. Vores udvalg byder på miljøskabe, brandsikre kemikalieskabe, depoter til farlige medier og skabe til gasflasker med låsesystemer som standardløsning. I vores webshop kan du også finde elektriske dørlåse til eftermontering samt nøglebokse til sikker opbevaring af nøgler.

Miljøskabe og brandsikre skabe

Den ideelle løsning hvis du har farlige medier stående i arbejdsrum og vil sikre dig, at det kun er autoriserede medarbejdere, der har adgang til dem. Vores udvalg byder bl.a. på skabe med forskellige former for låse, så du kan finde et til dit behov.

Se produkter

Depoter til farlige medier

Har du store beholdere i små mængder, f.eks. nogle få tromler eller enkelte IBC'er, kan du opbevare dem optimalt i depoter til farlige medier. Du kan både placere depoterne udendørs og indendørs. Og her er beskyttelse mod uautoriseret adgang naturligvis også vigtigt. Derfor har vi som standard udstyret alle DENIOS depoter til farlige medier med en passende låsemekanisme.

Se produkter

Opbevaring til gasflasker

Med håndtering af gasflasker følger der mange farer. Det gør dem mere krævende end farlige væsker, og derfor er beskyttelse mod uautoriseret adgang også vigtigt her. Vores opbevaringsløsninger til gasflasker er aflåselige og yder derfor den beskyttelse.

Se produkter

Skilte

Sørg for, at fareområder eller steder med begrænset adgang er tydeligt markeret i din virksomhed. Du finder skilte hertil i vores sortiment, som bl.a. byder på advarsels- og forbudsskilte.

Se produkter

Adgangsbegrænsning

Produkter til adgangsbegrænsning sikrer, at kun autoriserede medarbejdere har adgang til områderet. Serien inkluderer dørskærme og elektroniske dørlåse til eftermontering på indvendige og udvendige døre.

Se produkter

Nøgleskabe

Der samles mange nøgler og nøglekort i produktionsmiljøer. Med nøgleskabe er det nemt at holde styr på dem.

Se produkter
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00

Vi holder ferielukket i uge 30, men du kan altid sende os en mail på info@denios.dk eller handle i webshoppen. God sommer!