DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af forskellige farlige medier hos BASF i Ludwigshafen

BASF sætter standarder for sikker opbevaring af en lang række farlige stoffer og væsker i deres hovedkvarter i Ludwigshafen.

Udfordring og opgave

BASF har stor erfaring med håndtering af farlige medier og opnåelse af maksimal sikkerhed ved håndtering og opbevaring af farlige stoffer og væsker. Derfor var målet også med det nye store lager: mere sikkerhed. Mere sikkerhed til medarbejdere og mere sikkerhed i tilfælde af brand eller ulykker. BASF traf beslutningen om et bæredygtigt og fremtidssikret lagerkoncept i tæt samarbejde med myndigheder, brandvæsen samt ingeniørerne hos DENIOS AG. Udfordringen har været, at lageret skulle rumme en række af forskellige opbevaringsmuligheder i separate brandsektioner på et begrænset område. De centrale komponenter i det omfattende planlægningsarbejde var: brandsikring, brandalarmer, slukningsteknik, vandsikring, temperaturkontrol, eksplosionssikring, mediemodstand i indeslutningsrummene og forbud mod samlet opbevaring.

Løsningen fra DENIOS

Løsningen på opgaven fra kunden blev opnået med et stort brandsikkert lager (F90 / REI 90) fra DENIOS. Det tilgængelige areal på cirka 20 x 22 meter kunne udnyttes optimalt med 9 separate F 90 brandsektioner. DENIOS AG-lagersystemerne er godkendte af det tyske institut for bygningsteknologi (DIBt) i Berlin, og de er blevet tilpasset til BASFs specifikationer. Hver brandsektion modtog alle de nødvendige udstyrsfunktioner. Udover den nødvendige og separate slukningsmulighed for hver enkelt sektion, var alle lagerfaciliteter udstyret på samme måde. På den måde blev der skabt maksimal sikkerhed.

Resultat og kundefordele

I tæt samarbejde mellem BASF SE og DENIOS AG blev der hurtigt udviklet og implementeret en økonomisk og højkvalitetsløsning, der er tilpasset alle BASF-krav. Optimal brug, pladsbesparende, funktionel, økonomisk, men frem for alt sikker og centralt placeret.

(Copyright Fotos: BASF Ludwigshafen)

Opdag passende produkter

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Opbevar dine brandfarlige væsker sikkert i et testet sikkerhedskoncept!

Se udvalg

Udstyr til lagre til farlige medier

Udforsk vores udstyrsmuligheder til lagre til farlige materialer, brandsikre lagre samt lagre til peroxider og lithium-ion-batterier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00