DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af forskellige farlige medier hos BASF i Ludwigshafen

BASF sætter standarder for sikker opbevaring af en lang række farlige stoffer og væsker i deres hovedkvarter i Ludwigshafen.

Udfordring og opgave

BASF har stor erfaring med håndtering af farlige medier og opnåelse af maksimal sikkerhed ved håndtering og opbevaring af farlige stoffer og væsker. Derfor var målet også med det nye store lager: mere sikkerhed. Mere sikkerhed til medarbejdere og mere sikkerhed i tilfælde af brand eller ulykker. BASF traf beslutningen om et bæredygtigt og fremtidssikret lagerkoncept i tæt samarbejde med myndigheder, brandvæsen samt ingeniørerne hos DENIOS AG. Udfordringen har været, at lageret skulle rumme en række af forskellige opbevaringsmuligheder i separate brandsektioner på et begrænset område. De centrale komponenter i det omfattende planlægningsarbejde var: brandsikring, brandalarmer, slukningsteknik, vandsikring, temperaturkontrol, eksplosionssikring, mediemodstand i indeslutningsrummene og forbud mod samlet opbevaring.

Løsningen fra DENIOS

Løsningen på opgaven fra kunden blev opnået med et stort brandsikkert lager (F90 / REI 90) fra DENIOS. Det tilgængelige areal på cirka 20 x 22 meter kunne udnyttes optimalt med 9 separate F 90 brandsektioner. DENIOS AG-lagersystemerne er godkendte af det tyske institut for bygningsteknologi (DIBt) i Berlin, og de er blevet tilpasset til BASFs specifikationer. Hver brandsektion modtog alle de nødvendige udstyrsfunktioner. Udover den nødvendige og separate slukningsmulighed for hver enkelt sektion, var alle lagerfaciliteter udstyret på samme måde. På den måde blev der skabt maksimal sikkerhed.

Resultat og kundefordele

I tæt samarbejde mellem BASF SE og DENIOS AG blev der hurtigt udviklet og implementeret en økonomisk og højkvalitetsløsning, der er tilpasset alle BASF-krav. Optimal brug, pladsbesparende, funktionel, økonomisk, men frem for alt sikker og centralt placeret.

(Copyright Fotos: BASF Ludwigshafen)

Opdag passende produkter

Brandsikre containere

De brandsikre containere fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet REI 90 brandbeskyttelse. Opbevar dine brandfarlige væsker sikkert i et testet sikkerhedskoncept!

Se udvalg

Udstyr til lagre til farlige medier

Udforsk vores udstyrsmuligheder til lagre til farlige materialer, brandsikre lagre samt lagre til peroxider og lithium-ion-batterier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Produktguide

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Case study

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Produktguide

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

De fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser. Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse. DENIOS tilbyder de rigtige løsninger - så du er på den sikre side med din virksomheds opbevaring af brandfarlige væsker.

Læs mere
Case study

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Hent flere 6 af 14 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00