DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sådan sikrer du en sikker kemihåndtering i ferieperioder

I ferieperioder er det ofte nye og ikke mindst færre medarbejdere på arbejde - og det giver flere sikkerhedsaspekter, som du skal være opmærksom på:

Bliver dine lagerfaciliteter overvåget tilstrækkeligt, når der er færre personer på arbejde? Er dine farlige medier beskyttet mod tyveri og anden uautoriseret adgang?

Det er blot to af de ting, som du bør tjekke, inden du skyder ferien i gang. Her kan du læse, hvordan du kan starte feriesæsonen på sikker vis.

Pålidelig overvågning af dine farlige stoffer

I højsæsonen ønsker mange medarbejdere at tage på ferie samtidig - og resultatet er et stærkt udtyndet personale. Det er ikke kun vanskeligt at håndtere den daglige drift med reduceret kapacitet, men også at sikre sikkerhedsrelevante aspekter som f.eks. overvågning af opbevarede farlige stoffer på samme tid. Særligt i firmaferier. Men med den digitale tilstandsovervågning DENIOS connect og andre praktiske løsninger til at spotte lækager får du den rette støtte.

Overvåg tilstanden af dit lager til farlige medier

Med DENIOS connect kan du overvåge op til 16 sikkerhedsrelevante driftsparametre for dit lager til farlige medier. Hvis der opstår en lækage, røgudvikling eller anden fejlfunktion, sender DENIOS connect dig en alarm - i realtid som SMS og/eller e-mail.

Se alle mulighederne med DENIOS connect

Bliv advaret, hvis der opstår en lækage

Det revolutionerende advarselssystem SpillGuard® giver dig straks besked, når det kommer i kontakt med en lækage via en synlig og hørbar alarm. Og med den nye SpillGuard® connect kan du sågar vælge, hvem der skal modtage en alarm via SMS eller e-mail. På den måde kan du hurtigt reagere på en lækage.

Se, hvordan SpillGuard® virker

Spot, om der er en lækage i dit opsamlingskar

Pro-line opsamlingskarrene gør det markant nemmere for dig at inspicere dit opsamlingskar. For gitterristene er udstyret med lækagevisning, så kommer der væske i opsamlingskarret, kan du lynhurtigt spotte det vha. den røde plastikstift. På den måde slipper du for at at fjerne og løfte risten for at tjekke.

Find dit opsamlingskar med lækageindikator
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Få klaret vedligeholdelsesarbejdet

Udnyt ferieperioden til at få klaret vedligeholdelsesarbejde og sikkerhedskontrol

Få udført vedligeholdelsesarbejde i ferieperioden - og undgå så vidt muligt at forstyrre dine driftsprocesser. På den måde forhindrer du driftsstop, til når I kører på fuldt blus igen.

Vores kvalificerede og certificerede teknikere overtager gerne serviceringen af dine faciliteter til opbevaring af farlige stoffer - fra miljøcontainere og skabe til nødbrusere. Hos os får du attraktive vedligeholdelsespakker, så du er på den sikre side.

Benyt også muligheden for et tjek, hvor vi kontrollerer, om dit lager stadig er 100 % klar til brug, og om udstyret er i overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser.

Beskyt dine farlige medier og følsomme områder mod uautoriseret adgang

Ferietid er indbrudstid. Hvis virksomhedens lokaler står tomme i forbindelse med ferie, bør du ikke kun tænke på forretningslokaler og værdigenstande, når du skal indbrudssikre din virksomhed. Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige stoffer, har et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med passende adgangsbegrænsninger sikrer du, at det tyveri eller hærværk bliver vanskeliggjort.

Indbrudssikring til dit lager til farlige medier

Vores lagre til farlige medier har som standard en indbrudssikring op til modstandsklasse RC 4 i henhold til EN 1630. Derudover kan du supplere med udstyr fra vores omfattende sortiment af overvågningsteknologi for at sikre dit lager yderligere.

Se udstyrsmulighederne

Depoter til farlige medier

Har du få store beholdere som tromler eller IBC'er, er et depot den ideelle opbevaringsløsning. Du kan både anvende dem ude og inde, men beskyttelse mod uautoriseret adgang er selvfølgelig også vigtigt her. Derfor er alle vores depoter til farlige medier udstyret med profilcylinder-låse.

Se udvalget af depoter

Containere og skabe til gasflasker

Håndtering af gasflasker indebærer mange farer - hvilket gør dem i mange henseender mere krævende at opbevare end flydende farlige stoffer. Her er det også vigtigt at forhindre, at uautoriserede personer får adgang. Vores opbevaringsløsninger til gasflasker er aflåselige, så de giver den rette beskyttelse mod uautoriseret brug.

Se containere og skabe til gasflasker

Miljøskabe og brandsikre skabe

Enhver, der opbevarer farlige stoffer i arbejdsrum, ønsker også at sikre, at det kun er de autoriserede medarbejdere, der har adgang til stofferne. Derfor finder du hos os et omfattende udvalg af aflåselige miljøskabe, der både sørger for en sikker opbevaring og forhindrer uautoriseret adgang. De fås med alt fra cylinderlåse til elektroniske låse.

Find det rette skab til dine stoffer

Adgangskontrol

Med adgangskontrol sikrer du, at det kun er autoriserede medarbejdere, der har adgang til de følsomme områder i din virksomhed. Vores sortiment omfatter flugtdørssikring og elektroniske dørlåse til eftermontering af indvendige og udvendige døre.

Se udvalget af låse og sikring

Skilte

Med skilte kan du gøre medarbejdere og besøgende opmærksom på adgangsbegrænsninger eller farlige områder i din virksomhed, der kræver særlig opmærksomhed. I vores sortiment finder du bl.a. advarsels-, forbuds- og forbudstavler alt efter dine behov.

Find de rette skilte til din virksomhed

Sikr arbejdssikkerheden med den rette forberedelse

Sørg for, at tingene går som smurt i feriesæsonen - selv hvis noget går galt. Med tilstrækkeligt sikkerhedsudstyr og forsyninger som absorbenter er dine medarbejdere klædt på, hvis uheldet skulle være ude i ferien. Husk at tjekke dine lagre i god tid inden ferien og fylde op, hvis det er nødvendigt.

DENSORB absorbenter

Forestil dig, at en farlig væske slipper ud - og at der ikke er nok absorbenter tilbage. Det ville være et af de værste scenarier i tilfælde af en lækage, så sikr dig, at du har tilstrækkeligt med absorbenter på lager, inden du skyder ferien i gang. Hos os kan du tanke op med absorbenter og praktiske spildkit.

Tank op på absorbenter

Personlige værnemidler

Sørg for, at dine medarbejdere er tilstrækkeligt beskyttet i ferieperioden. Skal der udføres vedligeholdelsesarbejde i ferien, som kræver andet udstyr? Skal du bruge vikarer, som du mangler udstyr til? Husk at tænke alle scenerier igennem, når du tjekker udstyret inden ferien.

Få udstyret i orden

Hovedrengøring

Udnyt feriesæsonen og ryd op

Mange virksomheder bruger tiden før og under ferien til en omfattende rengøring af virksomheden. I vores online shop finder du mange løsninger til professionel rengøring af industrielle overflader:

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere?

Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Interview

Sådan håndterer du en lækage korrekt – vores sagkyndige viser dig hvordan

Tobias Authmann har gennem de sidste syv år været DENIOS akademiets ekspert i arbejdssikkerhed og opbevaring af farlige medier. Hans speciale er forebyggelse af ulykker med fokus på opbevaring og håndtering af farlige stoffer og væsker. Vi har talt med ham om hans erfaringer.

Læs mere
Artikel

Bekæmp kaosset: Med 5S-metoden for større arbejdssikkerhed

5S-metoden skaber orden og renlighed på arbejdspladsen og øger dermed også arbejdssikkerheden. Find ud af, hvordan uorden påvirker driftssikkerheden, og hvordan 5S-metoden kan hjælpe dig med at reducere risikoen for ulykker i vores praktiske guide.

Læs mere
Artikel

Beredskabsplan: Sådan håndterer du en lækage i 10 trin

Alle virksomheder, der bruger, behandler eller opbevarer farlige medier og væsker, bør have en beredskabsplan til oprydning af spild og lækager. DENIOS' 10-trins beredskabsplan guider dig sikkert og systematisk gennem oprydningsprocessen.

Læs mere
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00